Deze actrice waagt volgende maand haar tweede kans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Deze actrice waagt volgende maand haar tweede kans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Na haar passage in 2013, zal de 49-jarige actrice Barbara Sarafian dit najaar opnieuw deelnemen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dat doet ze naast onder andere Sean Dhondt, Dina Tersago en Johan Boskamp. Tweede keer, goeie keer?

Vier jaar geleden slaagde de actrice uit Beau Séjour en Everybody Happy erin om haar eerste uitzending met voorsprong te winnen, maar uiteindelijk werd ze na twee afleveringen uit het spel gezet door Lisa Smolders. Ze gaf destijds toe aan Erik Van Looy: “Ik kan niet tegen mijn verlies. Als het toch zou gebeuren, zal ik me inhouden. Ik ga niet groen worden, maar bij verlies zou er wel meubilair kunnen sneuvelen.”

Binnenkort mag ze dus voor de tweede keer bewijzen wat ze waard is in alweer het vijftiende seizoen van het populaire programma. Ook Jean-Marie Dedecker, die meespeelde in 2004, waagt opnieuw zijn kans. Johan Boskamp, Bart Somers, Sean Dhondt, Evi Hanssen, Dina Tersago, Heidi Van Tielen, Goedele Wachters, Björn Soenens, Xavier Taveirne en Jens Dendoncker doen voor de eerste keer mee. Dat het weer hilarisch wordt, staat al vast, want in dit filmpje stelt Paus Erik Van Looy z’n twaalf juryleden voor:

De Slimste Mens ter Wereld is dus pas volgende maand te zien op VIER, maar in afwachting kunnen we alvast het Onze Erik vanbuiten blokken.

Onze Erik

Die op de beeldbuis zijt

Venijnig zijn uw vragen

Uw gulle lach kome

Uw vreemde tips geschieden

Geef ons heden onze dagelijkse quiz

En misleid ons niet in deze overhoring

Maar verlos ons in de finale.

Amen!

Gesponsorde artikelen