Deze Amerikaan gelooft dat zijn vrouw een heldin is, en meer dan 615.000 mensen gaan daarmee akkoord

Deze Amerikaan gelooft dat zijn vrouw een heldin is, en meer dan 615.000 mensen gaan daarmee akkoord

De Amerikaanse Rayena Wesson werkt als verpleegster op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Haar man, Bobby Wesson, vindt het hoog tijd om zijn vrouw eens in de bloemetjes te zetten. Volgens hem is ze een echte heldin, want ondanks het feit dat ze totaal overwerkt is, blijft ze lange shiften draaien en levens redden. Daarbovenop is ze een fantastische moeder en vrouw. Ondertussen gaat zijn bericht viraal, al meer dan 615.000 mensen hebben het mooie eerbetoon geliket op Facebook. 

Enkele weken geleden plaatste Bobby Wesson een foto van zijn vrouw en zoon op Facebook, als eerbetoon voor zijn vrouw. Hij postte de foto samen met een ontroerende tekst waarin hij uitlegt waarom zijn vrouw volgens hem een echte heldin is. Dat bericht heeft veel mensen geraakt. Al meer dan 615.000 mensen hebben de post ondertussen geliket en bijna 150.000 mensen deelden de post.

Hij vertelt in de post onder meer hoe het leven van zijn vrouw eruit ziet als verpleegster op spoed. “Midden in een gesprek staart ze soms wezenloos voor zich uit, denkend aan haar komende shift”, vertelt hij. “Ze denkt dat ik dat niet merk, maar dat doe ik wel.”

Maar daar stopt het niet. “Veertien uur later komt ze thuis en trekt ze haar schoenen uit, waarmee ze een volledige shift door gal, bloed en tranen heeft gelopen en waar brandende voeten inzaten. Die schoenen laat ze buiten. Soms wil ze niet praten over wat op het werk gebeurd is, soms kan ze niet wachten om alles te vertellen. Soms moet ze huilen van het lachen, soms moet ze gewoon huilen. Maar wat er ook gebeurt, wanneer haar volgende shift ook begint, ze zal er staan”, schrijft Bobby.

Zijn conclusie is duidelijk: “Mijn vrouw is een verpleegster, mijn vrouw is een heldin.”

Check hier het ontroerende eerbetoon van Bobby voor zijn vrouw Rayena:

(Bron: Metro)

Gesponsorde artikelen