Deze Amerikaan klaagt de staat aan … omdat hij niet met zijn computer mag trouwen

Deze Amerikaan klaagt de staat aan … omdat hij niet met zijn computer mag trouwen

Een geek die hele dagen achter zijn pc zit in één of andere kelder, we kennen allemaal wel zo iemand. Maar Chris Servier neemt zijn relatie met zijn computer wel heel serieus: hij zegt dat hij getrouwd met zijn pc. Servier klaagt nu de Amerikaanse staat Alabama aan, omdat zijn ‘huwelijk’ niet erkend wordt.

Servier geeft zichzelf uit als “machinist”, iemand met een seksuele aantrekking tot machines. Zijn MacBook is zijn levenspartner. Dat schrijft de Amerikaanse krant New York Post. “Toen ik ontdekte dat mijn computer vrouwelijke vormen had, groeide mijn liefde voor het object”, zegt Servier volgens juridische documenten. “Ik begon seks met mijn computer fijner te vinden dan met echte vrouwen.” Servier geeft aan dat hij “een steeds sterkere band” heeft “met haar”.

Kruistocht tegen homo’s

Daarom besloot Servier met zijn pc te trouwen in New Mexico. Hij zette een groot feest op poten en wou daar een indrukwekkende taart bij. Maar geen enkele bakker was bereid een dessert te bereiden voor hem en zijn “computer bruid”. Volgens verschillende Amerikaanse media is Servier ook in de staten Texas, Utah en Colorado een juridische procedure begonnen om zijn huwelijk te laten erkennen.

Hij wil ook Alabama aanklagen en trekt tegen strijde tegen homoseksuelen: “De rechters geven wel huwelijksvergunningen aan mensen die zichzelf homoseksueel noemen, maar doen dat niet voor personen die zichzelf identificeren als zoöfiel, machinist of polygamist. Zo’n redenering kan alleen maar arbitrair genoemd worden.”

“Ik heb gewoon gezegd dat ik dat absoluut niet zou doen in Blount County. Nooit. Op geen enkele manier”, liet rechter Green weten.

Gesponsorde artikelen