Left Right
scrollTop top

Deze applicatie belooft dat je nooit meer moet zoeken naar een parkeerplaats in Brussel


Deze applicatie belooft dat je nooit meer moet zoeken naar een parkeerplaats in Brussel

Parkeerproblemen in Brussel zouden binnenkort misschien wel eens verleden tijd kunnen zijn. De Franse applicatie KazaKar is nu namelijk beschikbaar in onze hoofdstad. Die applicatie deelt informatie tussen zijn gebruikers zodat je snel weet waar er een vrije parkeerplaats is.

Brussel bereiken met de auto is vaak al een groot probleem, maar je auto er kwijt raken, is soms nog veel erger. Daar belooft de applicatie KazaKar nu verandering in te brengen.

KazaKar is al meer dan een jaar actief in Parijs en werkt daar heel goed. Gebruikers kunnen in de applicatie aanduiden dat ze een parkeerplaats verlaten en waar er nog plaats vrij is. Zo moet je niet zelf zoeken, maar kan je gewoon kijken op je smartphone waar je kan parkeren.

Volledig gratis

“Parkeren is in iedere stad een groot probleem en dus ook in Brussel”, zegt bedenker Brice Feldis in La Dernière Heure. De applicatie mikt op zo’n 100.000 gebruikers in onze hoofdstad. Daarom willen ze de komende tijd werken aan zichtbaarheid en bekendheid in Brussel.

Je kan KazaKar zelf downloaden voor Android of iOS. De applicatie is volledig gratis, al komt er later waarschijnlijk wel een premiumversie met meer mogelijkheden.

Bekijk hier hoe het werkt:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308