Deze applicaties zorgen ervoor dat je je Nieuwjaarsvoornemens nakomt 

Deze applicaties zorgen ervoor dat je je Nieuwjaarsvoornemens nakomt 

Binnen een weekje kunnen we elkaar weer een gelukkig Nieuwjaar wensen en ons best doen om onze voornemens na te komen. Een moeilijke taak, maar met deze applicaties wordt dat toch net iets makkelijker. Of je nu meer wil sporten, gezonder wil eten of vroeger wil opstaan: deze apps helpen je sowieso!

Gewichtsverlies

Om ervoor te zorgen dat je zeker enkele kilootjes verliest, moet je MyFitnessPal, of de Nederlandse versie ‘CalorieënTeller‘ eens proberen. De applicatie heeft een database van meer dan vijf miljoen voedingsmiddelen. Hierdoor weet je hoeveel calorieën je per maaltijd binnen hebt en kan je rekening houden met hoeveel je per dag eet. Naast je eetgewoonten, registreert de app ook lichaamsbeweging. Met meer dan 350 oefeningen weet je wel wat doen en word je snel fit.

Daarnaast kan je ook nog de applicatie Fitbit Coach downloaden, een applicatie die sporten echt leuker maakt en je coacht naar jouw doel.

Plannen en organiseren

Als jouw agenda niet voldoende is en je echt een duidelijke leidraad wil in je leven, dan moet je de app Any.do eens downloaden. De applicatie zorgt voor een beetje orde in je leven. Vooral als je een warhoofd bent die werkelijk alles vergeet, kan de app je verder helpen.

24me is ook zo’n applicatie die je helpt organiseren. De applicatie synchroniseert ook met andere applicaties op je smartphone, zoals Facebook, zodat je zeker niets mist zoals verjaardagen en evenementen. Handig!

Rust en ontstressen

Naast het plannen, is rust en relaxen minstens even belangrijk. Ook hiervoor bestaan er enkele applicaties die je hierbij kunnen helpen. Eén daarvan is bijvoorbeeld is Pacifica, een applicatie die je een therapie aanbiedt aan de hand van bepaalde relaxatietechnieken. Voel je je op een bepaald moment niet zo gelukkig? Gewoon ingeven en Pacifica helpt je verder.

Headspace is ook een applicatie die ervoor zorgt dat je, zoals de app het zegt, meer rust in je hoofd krijgt. De applicatie herinnert je eraan om even tijd te nemen voor jezelf. Zeker het proberen waard als je een zware 2017 achter de rug hebt.

Lopen

Het is echt niet makkelijk om te beginnen lopen. Maar er is één applicatie die je daar heel makkelijk bij kan helpen: Start to Run. Met de applicatie begin je van nul. Als je helemaal geen conditie hebt, kan je dankzij de applicatie na enkele weken een lange tijd lopen zonder een keer te moeten stoppen. Stap voor stap geraak je over de finishlijn.

Seksleven

Sommige mensen willen liever wat actiever zijn onder de lakens. Als je seksleven er een beetje grijs uitziet, moet je eens IKamasutra downloaden. De applicatie bevat meer dan 100 standjes waardoor je seksleven minder saai wordt. Hierdoor ontdek je nieuwe dingen en krijg je meer zin in seks.

Gelukkig nieuwjaar hé 😉

Gesponsorde artikelen