Deze artiesten en presentatoren zien we op de MIA’s

Deze artiesten en presentatoren zien we op de MIA’s

De MIA’s of de Music Industry Awards gaan door op 7 februari in Paleis 12 in Brussel. Onder meer Angèle, Niels Destadsbader, Regi en Hooverphonic zullen er optreden. De show wordt gepresenteerd door Peter Van de Veire, Otto-Jan Ham, Siska Schoeters en Brahim. En als je je haast, kan je nog tickets bemachtigen.

Dit jaar nemen maar liefst vier presentatoren de show van de belangrijkste muziekprijzen van het land voor hun rekening. Peter Van de Veire laat aan de kranten van De Persgroep weten dat hij “enorm vereerd is”: “Als je zo’n wonderlijke show voor de vijfde keer mag presenteren, kan je alleen maar content zijn dat je voor Eén mag werken. Zo kan je Vlaanderen laten zien dat het hier nog altijd barst van het talent. Ik kijk ook zeer hard uit naar het steekspel tussen La Reine Angèle en Koning Niels Destadsbader. Een royale avond. Als ik de MIA’s niet mocht presenteren, ik zou kijken.”

Vijf categorieën

De Sector Awards worden gepresenteerd door Otto-Jan Ham. Er worden prijzen in vijf categorieën uitgedeeld: ‘Artwork’, ‘Auteur/Componist’, ‘Live act’, ‘Muzikant’ en ‘Videoclip’.

Acht genomineerde acts

Ook weten we wie er allemaal optreedt op de avond van de MIA’s. Deze acht genomineerde acts zullen het podium bestijgen: Angèle, Blackwave, BLØF & Geike Arnaert, Hooverphonic, Niels Destadsbader, Tamino, The Scabs en Regi. Het is de bedoeling dat ze hun grootste hits van 2018 spelen. Regi brengt trouwens Milo Meskens, OT en Jake Reese mee als special guests.

Tickets

De MIA’s worden op donderdag 7 februari uitgereikt vanuit Paleis 12 in Brussel. De show zal live te zien zijn op Eén. Als je je haast, kan je hier nog tickets strikken.

Gesponsorde artikelen