Deze bar helpt je juist van een kater af na een avondje doorzakken

Deze bar helpt je juist van een kater af na een avondje doorzakken

De dag na een stevig avondje doorgaan, da’s nooit leuk. ’t Enige wat we dan willen is comfort food, een serietje, een bed om in te vegeteren en wat vrienden om samen uit te kateren. En da’s nu precies wat de pop-up Hangover Bar in Amsterdam belooft te doen. De bar blijft maar drie dagen open: van 23 tot 25 september, maar zo heb je weer een excuus om er een lang weekendje Amsterdam aan te plakken. 

Dat dit gat in de markt nog niet eerder gevuld is geraakt, dat krijg je aan ons ook niet uitgelegd: de Hangover Bar in Amsterdam voorziet drie dagen lang in alle wensen van bekaterde klanten. De hele ruimte is omgebouwd tot een groene oase met palmbomen. Tussen ’t groen door: een flink pak bedden (ééntje per groep) met elk een eigen tv-scherm, zodat je naar je favoriete series kan kijken.

Daarnaast kan je natuurlijk ook iets eten en drinken, maar al het eten is katerproof. “Om een kater te doorstaan zijn er een aantal dingen die je nodig hebt: een goed bed, lekker eten, gezelligheid en veel vitamines”, zegt initiatiefnemer Joep Verbunt aan Het Laatste Nieuws.

De bar is overigens een publiciteitsstunt van matrassenmerk Matt Sleeps. Voor je de bar binnen mag, moet je wél bewijzen dat je een kater hebt. Daarvoor zet de Hangover Bar zijn eigen inspecteur in. Wie echt een kater heeft mag dan wel gratis binnen.

Gesponsorde artikelen