Deze Britse acteur stapt alweer voor de derde keer in het huwelijkbootje, en niet met de moeder van z’n zoontje

Deze Britse acteur stapt alweer voor de derde keer in het huwelijkbootje, en niet met de moeder van z’n zoontje

’t Is gebeurd: Idris Elba, de enigmatische Brit die ooit getipt werd als James Bond en al een pak prachtrollen op z’n naam heeft staan, treedt voor de derde keer in het huwelijksbootje. Sabrina Dhowre mag zich de derde mevrouw Idris Elba noemen, de twee zijn sinds september vorig jaar samen. 

Ondanks z’n diepe stem en een gezicht waar vrouwen over de hele wereld bij bosjes over flauwvallen, heeft Idris Elba niet erg veel geluk in de liefde. De Brit die vooral bekend is uit Luther, The Wire en de titelrol in Mandela: a long walk to freedom, was al twee keer getrouwd en kreeg bij een derde vriendin een kindje. Toch besluit hij nu om nogmaals z’n geluk te beproeven en opnieuw in het huwelijksbootje te stappen.

Miss Vancouver

De gelukkige is de voormalige Miss Vancouver Sabrine Dhowre, waarmee Elba minder dan een jaar samen is. Ze kennen elkaar al wel wat langer, maar pas in september gingen ze samen de rode loper op. Eerder had Elba al laten optekenen dat hij eigenlijk niet meer geïnteresseerd was in het huwelijk en met zijn geschiedenis, can you blame him? Maar de charmes van Dhowre waren zodanig sterk dat Elba toch op één knie ging zitten.

“Zal ik ooit hertrouwen? Ik denk het niet. Ja, ik denk het niet. Het huwelijk is een soort instelling. En ik heb het gedaan. Het is niet voor iedereen. Het is niet mijn roeping in het leven”, zei hij eerder in een eerder interview, maar z’n kinderen Winston en Isan, die hij heeft uit eerdere relaties, krijgen nu dus wel een stiefmama.

Eén zoon én dochter

Elba’s vorige vriendin, Naiyana Garth, is ook de moeder van z’n zoontje Winston, maar niet van dochter Isan. Die kreeg hij met Hanne Noorgaard, met wie hij trouwde in 1999. Daarna trouwde hij in 2006 met Sonia Nicola Hamlin. Uit dat huwelijk kwamen geen kinderen. Aangezien z’n nieuwe verloofde slechts 29 is, lijkt het ook niet zo onwaarschijnlijk dat Elba’s kroost nog uitgebreid wordt.

De acteur, die 45 is en dus 16 jaar scheelt met z’n nieuwe vlam, vroeg Sabrina Dhowre ten huwelijk bij de screening van zijn eerste zelfgeregisseerde film: ‘Yardie’. Elba werd ook getipt als de eerste zwarte James Bond, maar maakte na enkele jaren speculatie duidelijk dat hij niet de opvolger zou worden van Daniel Craig.

Gesponsorde artikelen