Deze Callboy zal z’n kans wagen in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Callboys
VIER

Bart Hollanders, die we beter kennen als Randy Paret uit Callboys, zal dit najaar te zien zijn in De Slimste Mens ter Wereld. De acteur is zo al de tweede Callboy die te zien is in de quiz. Rik Verheye (Jay/Jeremy Vleugels) nam al deel in 2016.

Beetje bij beetje worden de deelnemers van het volgende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld bekendgemaakt. Nu zijn er opnieuw twee bv’s bekend die zullen strijden voor de titel van Slimste Mens ter Wereld.

Bart Hollanders en Oliver Naesen

Randy Paret Callboys
VIER

De eerste nieuwe deelnemer is dus Bart Hollanders. De 35-jarige acteur is vooral bekend door z’n rol als Randy Paret in Callboys, maar was ook te zien in heel wat andere reeksen. Zo speelde hij inspecteur Daan De Winter in Professor T., was hij ook te zien in Salamander als Victor en speelde hij onlangs nog mee in De Dag. Bart Hollanders is de tweede Callboy die z’n kans waagt in De Slimste Mens ter Wereld. In 2016, toen het eerste seizoen van Callboys werd uitgezonden, was Rik Verheye te zien in De Slimste Mens. Hij sneuvelde – jammer genoeg – al snel. Het valt af te wachten of Bart het beter zal doen.

Oliver Naesen
GettyImages

De tweede nieuwe kandidaat is wielrenner Oliver Naesen. De 28-jarige Oostendenaar rijdt bij de Franse ploeg AG2R La Mondiale en werd in 2017 nog Belgisch kampioen op de weg. Ook dit seizoen is hij sterk bezig. Zo werd hij dit jaar tweede in Milaan-San Remo en derde in Gent-Wevelgem. In de Ronde van Vlaanderen eindigde hij dit jaar op op de zevende plaats nadat hij vorig jaar al elfde werd.

Andere deelnemers

Verder zijn er nog al een aantal deelnemers bekend. Zo zal Philippe Geubels, die lang in de jury zat van het programma, dit jaar z’n kans wagen als kandidaat. Ook zangeres Natalia, die onlangs haar zwangerschap bekendmaakte, zal te zien zijn in De Slimste Mens ter Wereld.

Andere kandidaten zijn Bazart-frontman Mathieu Terryn, tv-kok Jeroen Meus, presentator Bart Schols en de Nederlandse actrice Katja Schuurmans. Zal een van deze kandidaten De Slimste Mens ter Wereld worden, of moet de winnaar van dit seizoen nog bekendgemaakt worden?

De Slimste Mens ter Wereld is dit najaar te zien op VIER.

Gesponsorde artikelen