Deze deleted scene uit de Gilmore Girls revival sluit toch al één verhaallijn af (Spoilers!)

Deze deleted scene uit de Gilmore Girls revival sluit toch al één verhaallijn af (Spoilers!)

Uit alle personages die we terugzien in Gilmore Girls: A Year In The Life, moet Michel één van onze favorieten zijn. Dat de Franse Canadees niet genoeg zou hebben aan een kleine inn in Connecticut, is een heel logische stap, maar de serie eindigt zonder definitief antwoord op de vraag of Lorelai nu echt doorgaat met de uitbreiding. Yanic Truesdale, die Michel speelt, heeft daar gelukkig wel een antwoord op. 

Als de doorstart van Gilmore Girls één ding doet, dan is het verdorie meer vragen oproepen dan antwoorden geven. En niet alleen voor de grote vragen die komen na die laatste vier woorden, maar ook het lot van de Dragonfly Inn lijkt onbeslist. Want blijft ons aller Michel gewoon in het kleine Connecticut, of maakt hij toch de move en zorgt hij voor man en kind?

Wel, blijkbaar was er wel degelijk een antwoord op die vraag voorzien: want Yanic Truesdale (Michel Gerard) en Lauren Graham (Lorelai) hebben wel degelijk een scène opgenomen waarbij die verhaallijn wordt afgerond. Truesdale zegt in een interview aan Business Insider dat Michel uiteindelijk het wellnesscentrum openhoudt en dus in Stars Hollow blijft.

Uiteindelijk haalde die scène de final cut niet, omdat de aflevering anders te lang zou worden, maar het is toch hartverwarmend om te weten dat Michel Lorelai niet in de steek laat. De Dragonfly Inn zonder Michel is een stuk minder aantrekkelijk. Daarbij, wie moet er anders voor zorgen dat het boeltje op rolletjes blijft lopen terwijl Lorelai koffie drinkt bij Luke’s?

Enneh, Netflix? Wanneer krijgen we die scène te zien?

Gesponsorde artikelen