Deze drie kandidaten bijten maandag de spits af in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Deze drie kandidaten bijten maandag de spits af in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Vanaf maandag 15 oktober kan je opnieuw kijken naar ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Elke dag zullen opnieuw drie kandidaten het tegen elkaar opnemen voor de dagtitel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. En de kandidaten voor de eerste aflevering zijn nu al bekend.

De Slimste Mens ter Wereld komt maandag terug en in die eerste aflevering zal Jeroom in de jury zitten, samen met een mysterieus jurylid met een papieren zak over zijn hoofd. Wie dat tweede jurylid is, zullen we pas maandag te weten komen, maar er is iets dat we wél al kunnen afleiden uit de korte teaser.

Eerste kandidaten

In de trailer kan je naast het mysterieuze jurylid ook de kandidaten van de eerste aflevering zien. Dat zijn rapper Saïd Bournazoughe, VTM-journaliste Julie Colpaert en voormalig veldrijder Niels Albert.

Een van deze drie zal dus als eerste De Slimste Mens ter Wereld worden voor minstens één dag. Onze gok? Julie Colpaert, want journalisten hebben in het programma een goede reputatie. Zo slaagden Freek Braeckman (2007), Linda De Win (2009), Annelies Rutten (2010) en Xavier Taveirne (2017) er in het verleden al in om De Slimste Mens ter Wereld te worden.

Bekijk hier de teaser van de eerste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag te zien om 21.40 uur op VIER.

Gesponsorde artikelen