Deze droomjob betaalt goed én je mag je BFF meenemen!

Deze droomjob betaalt goed én je mag je BFF meenemen!

Geen geld maar wel veel zin om te reizen? Dan is deze job ideaal voor jou! Een Brits spoorwegenbedrijf is bereid om jou te betalen terwijl je reist. Het leukste van al is dat je er niet alleen voor staat en je jouw beste vriend of vriendin mag meenemen! Wat moet je doen om deze topjob te krijgen? 

De ‘National Rail‘ is de nationale spoorwegen van Groot-Brittannië en wil je 11.292 euro betalen om te reizen. Met functietitel Chief Adventure Officer (CAO) moet je door Groot-Brittannië en Europa reizen met de trein. Het is de bedoeling om tijdens het reizen een 16-25 Railcard, een pasje voor jongeren tussen 16 en 25 jaar, te gebruiken. Daarnaast moet je ook nog vloggen. Zalig toch?

BFF on the road

Denk maar niet dat je er alleen voor staat, want de National Rail geeft je zelfs de toestemming om iemand mee te nemen. Dus laat je beste vriend of vriendin snel weten dat jullie binnenkort een ongelofelijke reis zullen maken.

Het enige dat je moet doen is een formuliertje invullen en een video maken van 60 seconden. In de video moet je kort vertellen over een reisje dat je onlangs hebt gemaakt. Als je het slim wil aanpakken, kunnen jullie misschien beide het formulier invullen. Zo maken jullie meer kans om geselecteerd te worden!

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de video hieronder.

Gesponsorde artikelen