Deze examens opnieuw 3 weken MNM ‘Marathonradio’ met relatietips, gratis klussers, liveoptredens en meer

Deze examens opnieuw 3 weken MNM ‘Marathonradio’ met relatietips, gratis klussers, liveoptredens en meer

De blok komt eraan, maar gelukkig staat een leger MNM-dj’s klaar om studenten een hart onder de riem te steken. Peter Van de Veire, Brahim Attaeb en hun trawanten maken van 2 tot 21 juni  opnieuw ‘Marathonradio’, een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips. Voor het derde jaar op rij wordt er live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven en je kan zelfs komen kijken!

Net zoals vorig jaar trekken de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal én fysiek te steunen.

De MNM-dj’s Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp en zorgen voor de allerbeste studieomgeving.

(Studio Brussel-veteraan Christophe Lambrecht is overleden.)

vrt

Klusjes en relatietips

Dat kan gaan van het bereiden van een gezonde, energierijke lunch tot het voorzien van de gepaste pauzemomenten. Ze laten bijvoorbeeld samen de hond uit, maar brengen ook leerkrachten en leerlingen dichter bij elkaar. Ook Seksuolotte, seksuologe Lotte Vanwezemael, is van de partij. Ze beantwoordt dagelijks alle studie- en examengerelateerde vragen over liefde, relaties en seks.

“In de examenperiode zijn vriendschap en een luisterend oor van onschatbare waarde”, laat MNM-nethoofd Rino Ver Eecke weten. “Daar zet MNM met Marathonradio dan ook extra op in. Zo gaat het Marathonradio Rescue Team dit jaar langs bij studenten en hun Warme William, die ene vriend die tijdens die moeilijke periode hét verschil maakt. MNM wil zelf ook de ideale radiocompagnon zijn in een periode waarin alle jonge luisteraars de strijd aangaan met blokken en examens. En dat samen met ouders, familie en leerkrachten. Kortom: we steunen met én voor iedereen. We wensen nu al alle studenten heel veel succes toe, met de allerbeste resultaten!”

(Lees hier of concentratiepilletjes zoals rilatine echt wérken om beter te studeren.)

Liveoptredens in Leuven

Ook dit jaar is het Marathonradiohuis in Leuven het decor van Marathonradio en het centraal ontmoetingspunt voor studenten. Studenten kunnen er op gerichte tijdstippen elkaar ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live.

Marathonradio Live garandeert de hele periode lang elke dag de nodige ontspanning. De line-up van artiesten die de blokkende studenten een muzikaal hart onder de riem zullen steken wordt binnenkort bekendgemaakt.

(Hier zijn 10 Netflix-reeksen om te kijken tijdens het blokken.)

vrt

Erdoordopjes

MNM helpt alle studenten graag een handje, of zeg maar een oortje. De afleiding tijdens het studeren gluurt steeds om de hoek. Daarom lanceert MNM erdoordopjes.

De MNM-erdoordopjes bewaken de opperste concentratie: geen afleiding meer door kibbelende ouders in de keuken, fluisterende medestudenten in de bibliotheek of de blaffende hond van de buren. De Marathonradio-dj’s trekken vandaag al een eerste keer op pad om erdoordopjes uit te delen bij luisteraars die via de app laten weten wat hun grootste afleiding is tijdens het studeren.

(Dit doet slaaptekort met ons lichaam en brein.)

vrt

Gesponsorde artikelen