Deze film met Barb van ‘Stranger Things’ en Peter Kavinsky van ‘To All The Boys’ verschijnt vrijdag op Netflix

Deze film met Barb van ‘Stranger Things’ en Peter Kavinsky van ‘To All The Boys’ verschijnt vrijdag op Netflix

Netflix brengt vrijdag ‘Sierra Burgess Is A Loser’ uit en wij zijn er nu al zeker van dat het onze nieuwste verslaving wordt. Want de hoofdrollen zijn weggelegd voor niemand minder dan Shannon Purser en Noah Centineo, aka Barb van ‘Stranger Things’ en Peter Kavinsky ‘To All The Boys I’ve Loved Before’.

Amper twee weken na Netflix To All The Boys I’ve Loved Before op de wereld losliet, is het al tijd voor de volgende veelbelovende Netflix Original-film. En het belooft alweer een schot in de roos te worden.

Sierra Burgess Is A Loser

Sierra Burgess Is A Loser gaat over Sierra Burgess, gespeeld door Shannon Purser, die we beter kennen als Barb uit Stranger Things. Sierra is een vriendelijke, maar onpopulaire studente. Maar op een dag stuurt de knappe en populaire Jamey (Noah Centineo, Peter Kavinsky uit To All The Boys I’ve Loved Before) per ongeluk een berichtje naar Sierra, denkende dat hij een berichtje stuurt naar de populaire Veronica (Kristine Froseth). Het klikt meteen tussen de twee, maar er is natuurlijk wel een probleem, want Jamey denkt dat hij praat met Veronica en niet Sierra.

Als we het plot lezen, lijkt Sierra Burgess Is A Loser meer gemeen te hebben met To All The Boys I’ve Loved Before dan acteur Noah Centineo (en een extreem lange titel). En als we het succes van To All The Boys I’ve Loved Before als maatstaf mogen gebruiken, zal Sierra Burgess Is A Loser ongetwijfeld ook een succes worden. De film zal vanaf vrijdag 7 september te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de trailer van Sierra Burgess Is A Loser:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen