Left Right
scrollTop top

Deze Friends-sterren waren niet welkom op het huwelijk van Jennifer Aniston


Deze Friends-sterren waren niet welkom op het huwelijk van Jennifer Aniston

Na tien jaar lang samen in een serie met de naam ‘Friends’ te hebben gespeeld, zou je toch denken dat je wordt uitgenodigd wanneer Jennifer Aniston er dan eindelijk in slaagt te hertrouwen. Maar liefst drie van de hoofdrolspelers waren er niet bij op het huwelijk van Aniston vorige week. De reden is simpel: ze waren niet uitgenodigd.

Elf jaar, zo lang is het geleden sinds de laatste aflevering van Friends is uitgezonden. En dat is blijkbaar genoeg om uit elkaar te groeien, want het mannelijke trio was niet uitgenodigd op het huwelijk van Aniston met Justin Theroux. Matthew Perry (Chandler) en Matt LeBlanc (Joey) waren er dus niet bij. Zelfs David Schwimmer mocht niet komen, en zo was Ross dus niet aanwezig op het echte huwelijk van Rachel. Maybe they were ON A BREAK!?

giphy.com

Kleinschalig

Ik was verrast, ik wist van niets”, zei Perry aan Entertainment Tonight. Maar hij voegde er wel aan toe heel blij te zijn voor het koppel. Ook LeBlanc mocht dus niet naar het huwelijk in de villa van het koppel in Bel Air gaan, maar hij denkt dat ze het gewoon kleinschalig wilden houden. Hij nam er genoegen mee dat Courteney Cox (Monica) en Lisa Kudrow (Phoebe) er wel waren. “De meisjes waren er, de meisjes moeten er zijn”, zei LeBlanc.

Kleinschalig was het uiteindelijk nog wel voor een huwelijk van een showbizzkoppel. Er waren ongeveer 70 mensen aanwezig, maar daaronder wel veel andere sterren zoals Jimmy Kimmel, Ellen DeGeneres, Orlando Bloom en Howard Stern. Vijftien jaar geleden was de hele cast van Friends er wel bij toen Aniston met Brad Pitt trouwde. Maar voor Courteney Cox is het erop verbeterd, want zij mocht deze keer zelfs bruidsmeisje zijn. BFF’s, tenminste één ding uit Friends dat na elf jaar nog niet is veranderd!

Getty Images
vulture.com
(Bron: The Huffington Post)

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…