Deze gameronesie ziet er vreemd uit, maar hij is superhandig

Deze gameronesie ziet er vreemd uit, maar hij is superhandig

Op zoek naar de beste onesie? Vergeet dan niet na te denken over hoe je je dagen spendeert. Als jij een gamer bent, kunnen we deze héél specifieke gameronesie alleen maar aanraden. Je zet je best even over de esthetiek, maar de gaten zitten eigenlijk alleen maar op handige plaatsen.

De winter is bijna in het land: het onesieseizoen sluit daar gelukkig netjes bij aan. Of je nu houdt van modellen met konijnenoren of je bent eerder op zoek naar gewone fleece om je warm te houden: ’t is de moment. Maar onesies hebben, hoe hard we dat ook willen ontkennen, nadelen. Zo wordt het extra fris als je naar de wc moet, want dan moet natuurlijk alles uit.

Hier zijn 21 dingen waar je nooit te oud voor wordt.

Gamen in een onesie

Extra probleem: als je een gamer bent en je gaat voor de full-on onesie, met wantjes en voetjes, dan zit je wel in de problemen. Bestuur je muis maar eens met een wantje, of zelfs je smartphone. Gelukkig zijn er Japanse bedrijven die onze zelfgemaakte problemen ook gewoon oplossen. Met een gameronesie bijvoorbeeld.

Zonder deze 21 foute onesies is je kerst niet compleet

Dit projectje van Bauhutte, een Japans bedrijf, heet de 4G. Tis een volledig zwarte onesie, maar dan met gaten op de juiste plekken. De 4G mikt vooral op de gamermarkt, en dan vooral de gamermarkt die speelt op koude zolders en in koude kelders, zo blijkt. Want wat als je wantjes nodig hebt maar je vingers ook nodig hebt.

Vergeet de onesie. Hier is de suitsy.

Warm

Daar heeft Bauhutte dus de oplossing voor. Op de onderstaande foto’s kan je zien hoe de onesie in elkaar zit. Een stijlicoon ga je er niet mee worden, maar lekker warm is het wel. Toch?

Er zijn gaten voor je headphones

En je duimen zijn ook vrij, maar je handen hebben het lekker warm

En deze onesie heeft een zak die groot genoeg is voor je smartphone

Gesponsorde artikelen