Deze hottie komt naar FACTS: Ben McKenzie uit Gotham en The O.C.

Deze hottie komt naar FACTS: Ben McKenzie uit Gotham en The O.C.

FACTS is de grootste sci-fi-con van het land, en het belooft een dik feestje te worden. Niet alleen komt dj Hodor platen draaien op de afterparty, ook Morena Baccarin en de echte Darth Vader komen naar Gent. Alsof dat nog niet genoeg is, gooien ze ook hottie Ben McKenzie op het menu. Rrr! Afspraak op zaterdag 1 en zondag 2 april in Flanders Expo in Gent.

FACTS is de place to be voor iedereen die van comics, fantasy en scifi houdt.

Dinsdag raakte nog bekend dat de bevallige Morena Baccarin uit Deadpool een bezoekje brengt aan Gent. Nu heeft het ‘geek’-feestje ook haar Gotham-tegenspeler Ben McKenzie aangekondigd.

Wie is dat ook weer? McKenzie speelt commissioner James ‘Jim’ Gordon in Gotham. Hij is de held die de criminelen van de stad in bedwang hield nog voor er sprake was van Batman.

Zijn CV

Voor de serie Southland kroop hij in het lijf van de getraumatiseerde flik Ben Sherman.

Maar elk meisje tussen 15 en 30 kent hem natuurlijk als Ryan uit The O.C. . In het begin van de serie was hij een hete brok miserie die weleens op de vuist ging om zijn mannelijkheid te bewijzen. Later ontpopte Ryan zich tot een succesvolle volwassene.

Wie komt er nog?

Andere bekende koppen die naar FACTS komen zijn: Kristian Nairn (Hodor in Game Of Thrones), Amanda Tapping (Stargate SG-1) en Spencer Wildling (Darth Vader in Rogue One: A Star Wars Story).

Is hij nu single of niet?

Op FACTS signeert Ben McKenzie en je kan ook met hem op de foto. Laat die Facebook-likes maar komen!

Zit je met een prangende vraag die je hem altijd al wou stellen? Kom dan zeker naar een Q&A-sessie op één van de FACTS-dagen.

Afspraak op zaterdag 1 en zondag 2 april in Flanders Expo in Gent.

Gesponsorde artikelen