Deze juffrouw beloofde extra bijles én goede punten … in ruil voor seks

Deze juffrouw beloofde extra bijles én goede punten … in ruil voor seks

Een Colombiaanse lerares heeft meerdere leerlingen uit haar klas gedwongen om seks met haar te hebben in ruil voor goede punten. De 40-jarige Yokasta M. bedreigde de jongens meermaals en stuurde hen vaak pikante foto’s en video’s. De lerares riskeert een celstraf van 40 jaar.

De Colombiaanse lerares Yokasta M. was gelukkig getrouwd, maar had een duistere bezigheid: ze chanteerde en manipuleerde haar mannelijke leerlingen zowel online als offline. Ze vroeg aan leerlingen zelfs hun persoonlijke gsm-nummers om hen “te helpen met huiswerk”. Meerdere jongens tussen 16 en 17 jaar gaven hun contactgegevens. Dat schrijven de nieuwswebsite Metro en de Mexicaanse krant Excelsior.

Dan begon haar gedrag te escaleren: via WhatsApp stuurde ze hen pikante video’s en foto’s tussen januari en april 2016. In enkele beelden was ze helemaal naakt met enkel teddyberen voor haar intieme delen. Nadien ging de lerares zelfs over tot chantage: de leerlingen moesten naar haar appartement komen, anders zou ze hen buizen in de les. Daar werden de jongens gedwongen om seksuele handelingen met haar te verrichten.

Alerte vader

De zaak kwam pas naar buiten toen één van de vaders van de jongens de smartphone van zijn zoon controleerde. Yokasta M. werd meteen gearresteerd. Daarna plaatste één van de leerlingen meteen alle foto’s en video’s die hij had gekregen, online. Het verhaal ging de wereld rond. De man van Yokasta M. vroeg direct de scheiding aan en zij riskeert nu 40 jaar cel wegens afpersing en seks met minderjarigen.

Enkele beelden die de jongens ontvingen:

twitter
twitter
twitter
twitter
twitter

Gesponsorde artikelen