Deze keer goed nieuws! Stromae zal eind deze maand iets uitbrengen

Deze keer goed nieuws! Stromae zal eind deze maand iets uitbrengen

Ondanks zijn werk als producer en de vele samenwerkingen, is Stromae nog steeds niet van plan om terug te keren naar het podium. Maar er is toch een klein sprankje hoop, want de Belgische artiest kondigt aan tegen het einde van de maand een gloednieuw stuk uit te brengen. Samen met een clip!

We wachten al vijf jaar op de terugkeer van Stromae. En hoewel we eigenlijk geen comeback meer verwachtten, hebben we nu toch terug een beetje hoop. Op 23 maart verscheen hij onverwacht op het podium tijdens een optreden van OrelSan in Vorst Nationaal. Een paar dagen later werd er zelfs gesproken over een mogelijke comeback, wat zijn familieleden vervolgens ontkenden.

Eind deze maand

Maar deze keer kon Paul Van Haver, de echte naam van Stromae, niet duidelijker zijn. “Ik zal aan het eind van de maand iets uitbrengen”, kondigt hij aan in een exclusief interview in de Franstalige krant Le Soir. Hij legt uit dat hij een originele soundtrack heeft gemaakt voor de lancering van ‘Capsule n°5’, de vijfde collectie van het merk Mosaert dat hij in samen met zijn vrouw Coralie Barbier en zijn jongere broer Luc Junior Tam heeft gemaakt.

En een bonusclip

Het stuk zal “ongeveer tien minuten duren”, zegt hij. De kers op de taart: de soundtrack zal vergezeld worden door … een clip!

De collectie en de befaamde soundtrack worden gepresenteerd van 7 april tot 13 mei in het Franse warenhuis Le Bon Marché, in twee specifieke installaties van 150 m² die volledig zijn gewijd aan Stromae en zijn team. In de eerste kan je de kleren bewonderen die op rails rondrijden, alsof ze ter plaatse worden geproduceerd, terwijl je in het tweede deel de video en de nieuwe muziek van Stromae zal kunnen ontdekken. Een soort van ‘behind the scenes’ van het merk Mosaert, om zo te zeggen.

Het blijft alleen maar hopen dat deze nieuwe creatie leidt tot andere nieuwe muziek. En als we echt hoopvol zijn, zelfs nieuwe concerten!

Gesponsorde artikelen