Deze kerel vroeg zijn exen om hem te beoordelen op Tinder en toen gebeurde iets ongelooflijks

Jake Chapman, een webdesigner uit het Amerikaanse Seattle, had onlangs een ideetje met verstrekkende gevolgen. Hij vroeg zijn ex-vriendinnen hem te recenseren op dating-app Tinder. Met tekst én sterretjes.

Het gaat om deze kerel:

Hij wou vooral een eerlijk beeld van zichzelf op Tinder, legt hij uit aan Buzzfeed. Enkele exen deden lekker mee, en van degenen die niet meewerkten zette hij hun reactie er toch bij. 

Jake vertelde over zijn experiment op Reddit, en kreeg daar wel enige aandacht. Onder meer van een ex met de naam Taylor, die Jake een score van 4,5 sterren op 5 gaf. En lovend commentaar: “Hij heeft een goeie job, appartement, hond, snelle auto, kan koken, goed met zijn handen 🙂 en is een echte schat. Het enige wat me tegenhoudt om bij hem te willen zijn is 1.155 mijl”, luidde het.

De actie van Jake zette Taylor duidelijk aan het denken, want even later liet ze hem weten dat ze haar relatie stopzette.

En nog wat later ontving Jake dit bericht:

Inderdaad: Taylor haastte zich naar Jake om te zien of het nog wat kon worden. Want blijkbaar waren ze uit elkaar gegaan wegens een dom incident op oudjaar 2008. “Het was volledig mijn fout”, zegt Jake aan Buzzfeed. “Ik was een complete eikel, was ladderzat en gedroeg me als een idioot.” En Taylor legt vervolgens uit dat Jake echt wel ’the one that got away’ is. “Ik weet niet wat de toekomst voor ons in petto heeft”, zegt ze. “Maar ik sta te springen om naar daar te vliegen en het uit te zoeken. Als de zaken niet zouden lukken tussen ons, dan weten we toch dat we altijd vrienden zullen zijn er altijd zullen zijn voor elkaar.”

Klinkt als een sprookje? Jazeker! Een gebruiker van fotosite Imgur ziet al voer voor een verfilming!

Spanneund!
Meer
Lees meer...