Deze kindjes nemen geen genoegen met een protocollair handje van Kate Middleton …

Deze kindjes nemen geen genoegen met een protocollair handje van Kate Middleton …

Enkele schoolkinderen hebben de harten van de Britten gestolen door één voor één een liefdevolle knuffel te geven aan Kate Middleton. Dat is in principe tegen de protocollaire regels, maar dat kon de kindjes niets schelen en ook de hertogin leek het allerminst erg te vinden.

Een van de taken van het Britse koningshuis bestaat erin om goede doelen en evenementen te bezoeken. Maar voor die bezoekjes bestaan er heel wat regels over hoe je moet omgaan met de Britse royals.

Een van die regels is dat je leden van de Britse koninklijk familie alleen een hand mag geven. Verder is het verboden om ze aan te raken. Maar die regel is gisteren door de leerlingen van de Bond Primary School aan hun laars gelapt.

Kate geeft zelf tennisles

Na het bezoek van Kate Middleton gingen alle kindjes in een rij staan om haar hand te schudden,maar het eerste kindje in de rij had duidelijk meer zin in een dikke knuffel. Kate nam die met plezier in ontvangst en dus besloot de rest van de rij om haar dan ook maar te knuffelen.

The Duchess of Cambridge was in de school om de Wimbledon Junior Tennis Initiative te steunen. Dat goede doel wil kansarme kinderen de kans geven om tennislessen te volgen. Tijdens haar bezoek nam de zwangere Kate Middleton ook de tijd om zelf even tennisles te geven.

Bekijk hier de schattige knuffels voor Kate Middleton

De kinderen amuseerden zich duidelijk tijdens haar training

Gesponsorde artikelen