Deze man bestelde scheermesjes op Bol.com, maar kreeg iets heel anders

Deze man bestelde scheermesjes op Bol.com, maar kreeg iets heel anders

Op Black Friday kon je op Bol. com geweldige kortingen scoren. Nederlander Jelle Korblet bestelde zo scheermesjes met korting. Maar zijn verbazing was groot toen het pakje aankwam. Want naast de mesjes kreeg hij nog iets extra: een vibrator. Jelle postte de vergissing op Facebook en de post kreeg al meer dan 2.500 likes. 

Soms krijg je bij het online shoppen eens iets anders dan je had besteld. Het overkwam Nederlander Jelle Korblet. Hij bestelde op Bol.com een aantal scheermesjes tijdens de kortingen naar aanleiding van Black Friday. Maar hij kreeg niet helemaal wat hij verwachtte.

“Een voor mij onbekend scheersysteem”

Jelle bestelde “een jaarvoorraad scheermesjes” op Bol.com, maar zijn verbazing was groot toen hij het pakje kreeg. Hij deelde zijn verhaal op de Facebookpagina van Bol.com. “Toen ik het pakketje opende zat er tot mijn grote verbazing naast een deel van de scheermesjes een voor mij onbekend scheersysteem in het pakketje (zie bijgevoegde foto). Ik weet dat Gillette ook vibrerende scheersystemen voor mannen heeft maar gezien de kleur van het artikel heb ik het idee dat deze voor vrouwen is.”

Jelle had, in plaats van de verwachte voorraad scheermesjes, een vibrator gekregen. Hij heeft de vibrator ondertussen al teruggestuurd. “Ik heb het artikel ondertussen (ongebruikt) geretourneerd aan jullie en verwacht natuurlijk binnen enkele dagen mijn bestelde scheermesjes.”

Viraal

De hilarische Facebookpost, inclusief foto, ging viraal op de Facebookpagina van Bol.com. De post kreeg al meer dan 2.500 likes en in de reacties lacht iedereen zicht, terecht, een breuk.

Bekijk hier de hilarische Facebookpost van Jelle Korblet:

Gesponsorde artikelen