Deze man betaalde zijn smartphone met avocado’s

Deze man betaalde zijn smartphone met avocado’s

Avocado’s zijn populair en dat voelen we in de prijs. De oogst was niet groot en de vraag blijft alleen maar stijgen, daardoor blijft ook de prijs stijgen en daar heeft een Chileense man handig gebruik van gemaakt. Hij gebruikte avocado’s om zijn nieuwe smartphone te betalen.

Camilo Briceño, een Chileense avocadoverkoper, gebruikte de groene vrucht om er zijn nieuwste smartphone mee te betalen. De man betaalde de smartphone van 345 euro met 58 kilogram avocado’s.

Reclame

El weon de las paltas” oftewel the avocado guy, zo noemt hij zichzelf op Instagram, zag een promotie voor een Motorola smartphone op de website van de Chileense winkel Ripley, zo schrijft The Independent. De promotie was onderdeel van CyberDay. Op de website stond naast de prijs in dollar de waarde ervan in avocado’s.

Het klinkt misschien als een aprilgrap, maar Briceño besloot om gebruik te maken van zijn voorraad avocado’s en met de waarde van de smartphone in avocado’s naar Ripley te gaan. Hij postte een video op Instagram van het moment waarop hij zijn avocado’s gaat inwisselen voor de smartphone.

Eenmalig

Ripley hield zijn woord en the avocado guy kon zijn smartphone gaan ophalen. De man kreeg zijn smartphone in ruil voor avocado’s, maar het was een eenmalig gebeuren, want op de website van Ripley is nu enkel nog de prijs in dollar te zien. In ruil voor zijn 58 kilogram avocado’s kreeg de Chileen de Motorola Moto X4 Triang smartphone.

Gesponsorde artikelen