Deze man gaf al 128.000 euro uit aan ingrepen om op Kim Kardashian te lijken

Deze man gaf al 128.000 euro uit aan ingrepen om op Kim Kardashian te lijken

Meer dan 50 cosmetische ingrepen die zo’n 100.000 pond (128.000 euro) kostten: een Britse man gaat wel heel erg ver om eruit te zien als zijn idool, niemand minder (of meer) dan Kim Kardashian.

Jordan James Parke, een 23-jarige ‘make-up artist’, vertelt aan de Britse krant The Sun dat hij verliefd werd op de 33-jarige Kardashian toen hij een aflevering zag van Keeping Up With The Kardashians. “Ze is de prachtigste vrouw ooit”, vindt Jordan. “Haar huid is perfect, haar haar, alles aan haar.”

En aangezien iedereen toch streeft naar perfectie, wil de Brit dus lijken op zijn idool. Voor Jordan betekende dat al meer dan 50 cosmetische ingrepen, waaronder botox, lip- en wangvullingen, wenkbrauwtatoeages en haarverwijdering met een laser.

Kritiek op zijn schoonheidsideaal deert Jordan naar eigen zeggen niet. “Ik lach wanneer mensen me proberen te beledigen door me te zeggen dat ik er plastic of fake uitzie”, luidt het. “Denken ze dat ik ga voor de natuurlijke look? Als dat zo was, zou ik mijn geld terugvragen.”

Gesponsorde artikelen