Deze motorrijder verkleed als kerstman houdt vrouw aan na vluchtmisdrijf

Deze motorrijder verkleed als kerstman houdt vrouw aan na vluchtmisdrijf

Een YouTuber, verkleed als kerstman, heeft een heldendaad verricht in het centrum van Parijs. De man filmde hoe een bestuurder vluchtmisdrijf pleegde na een botsing met een voetganger. Santa aarzelde geen moment om de automobilist te achtervolgen. Hij kon haar vatten, maar ze vluchtte opnieuw. Uiteindelijk werd de politie erbij gehaald.

YouTuber Chris-RS was in het centrum van Parijs een leuke video aan het opnemen toen hij de aanrijding zag gebeuren. Zijn helmcamera kon het incident zelfs tot in de details vastleggen. De verklede kerstman raasde onmiddellijk achter de vrouw aan. Op bepaalde momenten nam zelf ook risico’s in het verkeer. Toen Chris de vrouw uiteindelijk tegenhield en even afstapte om de situatie onder controle te krijgen, ging de snelheidsduivelin er weer vandoor. Uiteindelijk werd ze gearresteerd door de politie. Chris-RS kreeg een warm applaus.

Al meer dan 400.000 mensen hebben de video op zijn kanaal bekeken. Hij liet inmiddels ook weten dat het slachtoffer in kwestie ervan af kwam met enkel lichte verwondingen.

Gesponsorde artikelen