Deze nieuwe haartrend doet je haar letterlijk én figuurlijk shinen

Deze nieuwe haartrend doet je haar letterlijk én figuurlijk shinen

Deze zomer kan je haarkleur niet gek genoeg, en deze nieuwe trend verschilt daarin niet van de anderen. De haarkleur is ontwikkeld door Chita Beseau, een kapster uit Las Vegas, en combineert de regenboogaanzet met pasteltinten. En we moeten toegeven: het resultaat mag er zijn!

De trends volgen elkaar in kappersland snel op. Eerder deze week berichtten we nog over de haarstijlen voor het festivalseizoen. Beautywebsite Allure ontdekte nu al de nieuwe haartrend gebaseerd op kristallen, pasteltinten en de regenboogwortels.

Kristalhaar

De combinatie van deze drie zaken klinkt misschien heel bizar, maar eigenlijk is het nog niet zo gek. We zagen eerder al de techniek waarbij elke wortel in een andere kleur van de regenboog wordt gekleurd. Haarstyliste Chita Beseau doet hetzelfde, maar zij gaat elke wortel in een andere pastelkleur verven. Denk aan kleuren als babyroze, lavendel en mintgroen voor een zachte look. Deze tinten zie je immers ook als je naar een kristal kijkt. En het resultaat van dat alles? Dat mag er best zijn!

Zou jij het proberen?

Gesponsorde artikelen