Deze nummers zingen ze vanavond in de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’ en er is ook een speciaal duet

Deze nummers zingen ze vanavond in de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’ en er is ook een speciaal duet

Vanavond is het al tijd voor de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’. Sieg, Michiel en Ianthe of Tinne zullen strijden voor een plekje in de grote finale. En dat zullen ze doen met elk drie nummers. Een nummer dat ze zelf gekozen hebben, een nummer gekozen door het publiek en een nummer in een kerstjasje. 

Steracteur Sterartiest gaat z’n laatste weken in. Vanavond is het al tijd voor de halve finale. Daarin zullen drie Steracteurs het tegen elkaar opnemen. Twee zijn al zeker van hun plaatsje in de halve finale: Sieg en Michiel zullen we zeker aan het werk zien. Maar voor Ianthe en Tinne is het nog afwachten wie van de twee de pijnbank overleeft en nog kans maakt op de titel van Steracteur Sterartiest.

Kerstsfeer

De halve finale van Steracteur Sterartiest zal helemaal in het teken staan van Kerstmis. Zo zal de show geopend worden met een speciaal kerstduet en zullen de Steracteurs een nummer zingen in een kerstjasje. De Steracteurs zullen nog twee andere nummers zingen. Eentje gekozen door zichzelf en eentje gekozen door hun fans.

Peter en Danira

Ja, je leest het goed. Peter Van de Veire en Danira Boukhriss, de presentatoren van Steracteur Sterartiest, zullen de show openen met een kerstduet. Ze spraken er vorige week al grappend over, maar ze gaan het nu dus ook écht doen.

Peter en Danira zullen de kerstklassieker Baby It’s Cold Outside zingen.

Ianthe Tavernier

Als Ianthe deze week de pijnbank overleeft, zullen we haar drie keer aan het werk zien. De actrice uit De Buurtpolitie, die tegenwoordig ook schittert als Ariël in de musical The Little Mermaid, toonde wekenlang haar kunnen en hoopt natuurlijk vanavond door te stoten en een finaleplekje in de wacht te slepen.

 • Zelfgekozen nummer: I Want You Back – The Jackson 5
 • Nummer in een kerstjasje: Something – Lasgo
 • Nummer gekozen door de fans: What About Us – P!nk

Tinne Oltmans

Ook Tinne zit op de pijnbank. De Ghost Rockers-actrice zat nooit eerder op de pijnbank maar kwam er door de gevreesde ‘vloek van de vrijstelling’ toch op terecht. Als ze doorgaat zal ze deze drie nummers zingen.

 • Zelfgekozen nummer: Sign Of The Times – Harry Styles
 • Nummer in een kerstjasje: True Colours – Cyndi Lauper
 • Nummer gekozen door de fans: Sky Full Of Stars – Coldplay

Sieg De Doncker

Sieg wist het zonder enige zangervaring te schoppen tot de halve finale van Steracteur Sterartiest. Vanavond zal hij proberen om een plekje in de finale te bemachtigen en wel met deze nummers:

 • Zelfgekozen nummer: Human – Rag ‘n’ Bone Man
 • Nummer in een kerstjasje: Sweet Caroline – Neil Diamond
 • Nummer gekozen door de fans: Hold Back The River – James Bay

Michiel De Meyer

Michiel is de enige van de halve finalisten die nog nooit op de pijnbank heeft gezeten. Vanavond zal de Thuis-acteur ook proberen om de pijnbank te vermijden en door te stoten naar de finale. Hij zal dat doen met deze nummers:

 • Zelfgekozen nummer: Ruimtevaarder – Kommil Foo
 • Nummer in een kerstjasje: Putting On The Ritz – Fred Astaire
 • Nummer gekozen door de fans: Een Ster – Christoff, in de versie van Stan Van Samang

Gesponsorde artikelen