Deze oorringen zijn letterlijk gemaakt om dat probleempje met de iPhone 7 op te lossen

Deze oorringen zijn letterlijk gemaakt om dat probleempje met de iPhone 7 op te lossen

Dat de iPhone 7 een fantastisch ding is, daar is geen twijfel over. Maar je moet toegeven dat die AirPods, hoe geniaal ze ook zijn, ook wel een probleempje opleveren: wat als ze uit je oren vallen terwijl je onderweg bent naar het werk. Als je even niet kijkt, zijn ze weg en aan dat prijskaartje zou dat wel héél jammer zijn. Uiteraard heeft er iemand al een oplossing voor dit probleem: oorringen. Jawel. 

Voor- of tegenstander, Airpods zijn verdomd clevere dingen, maar je bent ze ook zó snel kwijt. In theorie zou zo’n AirPod gemakkelijk een Zumbales, hardloopsessie of basketbaltraining moeten doorstaan (al kan je je in sommige gevallen afvragen of dat wel zo nuttig is) en in je oor blijven zitten, maar theorie blijft natuurlijk theorie. Concreet: ooit gaan ze uit je oor vallen.

Aangezien ze niet bepaald goedkoop zijn, kon het niet lang duren tot er iemand met een oplossing kwam aanzetten. En inderdaad: we zijn nog geen drie maanden ver en de mensen bij M3D vonden oorringen uit die je Airpods zó opvangen.

Of ze héél stylish zijn, laten we aan jullie over. Opgelet: je kan de dingen niet bestellen, je moet ze zelf 3D-printen. Aangezien niet iedereen zo’n 3D-printer staan heeft, zou het wel kunnen dat ’t alsnog goedkoper is om de AirPods gewoon te vervangen als je ze kwijt bent. En of ze werken, tja dat hebben we nog niet getest. Geen 3D-printer, weetjewel.

Wie wil proberen: je kan het bedrijfje hier vinden.

Gesponsorde artikelen