Deze ring is waarom Kim Kardashian in Parijs overvallen werd

Deze ring is waarom Kim Kardashian in Parijs overvallen werd

Een ring die ze van Kanye West kreeg en waar ze toen flink mee pochte op sociale media: dat lijkt de reden waarom Kim Kardashian in Parijs door vijf mannen overvallen is terwijl ze in bed lag. Die ring is blijkbaar vier miljoen euro waard. 

Nog geen dag na de gewapende overval op Kim Kardashian, heeft TMZ de hand weten te leggen op het politierapport van het misdrijf. De site citeert uitgebreid uit de documenten.

Kim verklaarde tegenover de politie dat ze vreesde voor haar leven en vooral bang was slachtoffer te worden van een verkrachting. ze vond het frustrerend niet te kunnen communiceren met de daders, geen enkele van de vijf leek Engels te kunnen, zei ze tegen de politie.

Kardashian probeerde nog haar lijfwacht te bellen met haar smartphone beweert ze, maar één van de overvallers was haar te snel af en sloeg de telefoon uit haar handen. Daarna werd ze geboeid met een colsonbandje en duct tape. Toen één van de overvallers haar bij de enkels pakte, dacht ze: nu word ik verkracht.

“Ring, ring”

Maar nee dus. Ze kreeg gewoon duct tape rond haar enkels. Het was de vijf niet zozeer rond Kims lijf te doen, wel rond een ring die ze van Kanye West kreeg. “Ring, ring” zeiden ze voortdurend tegen Kardashian.

Ze vertelde de overvallers waar de ring lag, en toen die hem hadden gevonden, kleefden ze haar mond dicht met duct tape. Daarna zochten en vonden de overvallers meer juwelen en namen ze de vlucht. Het hele incident duurde amper zes minuten.

Een vriendin die op een andere verdieping van het huis verbleef, sloot zichzelf op in haar eigen badkamer en belde Kims bodyguard en haar zus Kourtney. De lijfwacht kwam aan twee minuten nadat de criminelen waren vertrokken.

10 miljoen aan juwelen

Intussen is duidelijk dat de overvallers er vandoor gingen met ongeveer 10 miljoen euro aan juwelen, waaronder dus die peperdure ring die Kim onlangs van echtgenoot Kanye West kreeg. De waarde van dat sieraad zou rond de 4 miljoen liggen.

De twee optredens die Kanye West later deze week zou geven, zijn ondertussen uitgesteld naar december. West was zondagavond (lokale tijd) halverwege een optreden toen hij hoorde dat zijn vrouw Kim Kardashian in Parijs was overvallen. De rapper staakte het concert meteen.

West zou zich “enorm hulpeloos voelen” zeggen vrienden van hem tegen People.

Gesponsorde artikelen