Deze serveuse in een hamburgerrestaurant ontmoette twee wereldsterren op één dag tijd … in Brugge

Deze serveuse in een hamburgerrestaurant ontmoette twee wereldsterren op één dag tijd … in Brugge

Shana Vandenberghe werkt in een hamburgerrestaurant in Brugge. Dat is elke dag smullen! Maar niet de job waarmee je beroemdheden ontmoet, zou je denken? Mis! Op minder dan 24 uur tijd kwam ze twee absolute wereldsterren tegen.

Shana Vandenberghe, een 24-jarige serveuse in het Brugse hamburgerrestaurant ‘Jilles Beer & Burgers’, heeft op 24 uur tijd twee wereldsterren ontmoet. Vrijdagnacht was ze op stap in Brugge. En wie kwam ze daar tegen? Niemand minder dan de zanger Sam Smith.

“Ik was gewoon met mijn vrienden aan het uitgaan in ‘De Coulissen’ en ‘Bar Des Amis’”, laat Shana aan newsmonkey weten. “We hebben ons vier à vijf uur met Sam Smith geamuseerd. Hij zou mij nu waarschijnlijk niet meer herkennen, maar die avond was hij echt in feeststemming. Hij danste volop mee en zong ook mee met de muziek. Dat was erg luid, je kon zijn stem erbovenuit horen. Zelf heb ik maar één foto met hem genomen omdat ik niet wilde dat heel Brugge daar plots zou staan.”

Shana was op de dansvloer zelf op de celebrity afgestapt om hem te vragen of hij écht Sam Smith was. Er werd zelfs onderling getrakteerd door de twee vriendengroepen.

facebook @Shana Vandenberghe

Monica uit Friends

Alsof dat nog niet genoeg is, stond Shana de volgende dag oog in oog met Courtney Cox. “Er kwam een Amerikaanse man het restaurant binnen. Hij vroeg twee cheeseburgers om mee te nemen”, zegt Shana. “Een gewone cheeseburger, dat hebben wij natuurlijk niet. Hij bestelde dan maar twee uitgebreidere burgers met kaas. Niet veel later, rond vijf uur, kwam hij het restaurant weer binnen samen met Courtney Cox, dé Monica uit Friends. Ik heb mezelf toen in de arm geknepen, want ik kon het bijna niet geloven. Ze wou me betalen, maar ik zei dat de meneer al voor haar betaald had.”

Shana benadrukt nog dat ze de twee beroemdheden écht toevallig op zo’n korte tijd gezien heeft en dat ze dus “geen stunt wilt uithalen”.

Gesponsorde artikelen