Deze serveuse wil de mannen op ‘Temptation Island’ méér geven dan gewoon een drankje

Deze serveuse wil de mannen op ‘Temptation Island’ méér geven dan gewoon een drankje

Vorige week lekte de ravissante Yana Daems al uit als een van de verleidsters van ‘Temptation Island’, maar vandaag raakte ook een tweede naam bekend. Volgens Het Nieuwsblad zou ook de Antwerpse Billy Verhoeven relaties op de proef gaan stellen in het nieuwe seizoen van de VIJF-hitreeks. 

Op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Temptation Island zullen we nog een aantal maanden moeten wachten, maar gelukkig raakt er zo nu en dan wat nieuws bekend dat onze Temptation-dorst wat kan stillen. Vorige week nog werd de rondborstige Yana Daems aangekondigd als eerste verleidster en vandaag raakte alweer een tweede naam bekend. Het Nieuwsblad meent dan ook te weten dat de Antwerpse Billy Verhoeven het beste van haarzelf gaat geven in het aankomende seizoen.

De jonge blondine werkt voor Club Escape in Boom, maar ze is toch vooral in de fitnesszaal te vinden. Billy is namelijk volop aan het trainen voor haar eerste bikiniwedstrijd, een proces dat we kunnen volgen op haar Instagrampagina en via haar vlogs op YouTube.

Gaat de afgetrainde Billy de koppels op de proef kunnen stellen?

Ze brengt duidelijk een hoop tijd door in de fitness:

Haar eerste vlog:

Gesponsorde artikelen