Deze ‘Temptation Island’-verleider raakte de tel kwijt na 200 bedpartners

Deze ‘Temptation Island’-verleider raakte de tel kwijt na 200 bedpartners

De vrijgezellen op ‘Temptation Island’ troeven elkaar maar al te graag af als het gaat over hun verleidingstechnieken en ervaringen met vrouwen en dat is bij Matthew niet anders. In de Nederlandse online show ‘Club Hub’ op NPO 3 spreekt hij over hoeveel vrouwen hij al heeft gehad in het verleden … en dat valt blijkbaar zelfs niet meer te tellen.

Verleider Tijs liet voor Temptation Island overal horen dat hij met 120 vrouwen seks heeft gehad op drie jaar tijd. Later doken geruchten op dat hij dat aantal behaalde als escort. Dat laatste ontkent hij en ondertussen spreekt Tijs al van 122 vrouwen. Wij zijn alvast benieuwd of die twee nieuwe veroveringen tijdens het programma gebeurd zijn.

“Tel kwijt geraakt boven de 200”

Maar met dat ‘indrukwekkende’ aantal is Tijs niet de recordhouder op Temptation Island. In de Nederlandse online liveshow Club Hub kreeg verleider Matthew, die er te gast was met Parastoe uit het vorige seizoen, de vraag met hoeveel vrouwen hij al naar bed was geweest.

“Vroeger heb ik dat bijhouden, maar ik ben de tel kwijtgeraakt. Ik zat wel al boven de 200 toen”, zegt de 27-jarig Matthew eerlijk. Parastoe blijft meer op de vlakte over haar bedpartners, maar laat wel weten dat het er heel wat minder zijn.

“Een meisje zwanger gemaakt”

Die meer dan 200 avontuurtjes zijn trouwens niet allemaal even goed afgelopen want Matthew maakte ooit een meisje zwanger. “Ik heb toen aan mijn ex niet gezegd dat ik iemand anders zwanger had gemaakt. Uiteindelijk heeft dat meisje het kind laten weghalen”, zegt de Nederlander over wat naar eigen zeggen “zijn grootste leugen ooit” is.

Nog altijd vrijgezel

Het was de organisatie zelf die naar Matthew stapte met de vraag om deel te nemen. Voor het programma voelde de zelfverklaarde ‘Keizer van Temptation Island‘ wel wat stress omdat je op Temptation Island weinig tijd krijgt om iemand te leren kennen. “Je bent daar ook enkel met het doel om iemand te versieren”, zegt hij.

“Maar het leek mij een leuke uitdaging, je leert nieuwe mensen kennen en je mag iemands vriendin proberen versieren … welke man vindt dat nu niet leuk”, besluit Matthew, die trouwens nog altijd vrijgezel is.

Wat mogen we nog verwachten van Matthew in Temptation Island?

Gesponsorde artikelen