Deze trend van ‘Lizzie Mcguire’ is helemaal terug, dankzij Steve Madden

Deze trend van ‘Lizzie Mcguire’ is helemaal terug, dankzij Steve Madden

Bekende schoenontwerper Steve Madden is terug van weggeweest en lanceert voor Urban Outfitters de ‘Lizzie Mcguire’-platformsandaal. Deze trendy slipper zal je helemaal doen teruggrijpen naar dat stukje nostalgie van de vrolijke, kleurrijke ‘Lizzie Mcguire’. Op de koop toe kondigde Hilary Duff ‘herself’ nog eens aan dat er een reboot van de serie zou komen. 

Na de aankondiging dat er een reboot zou komen van de populaire serie, lanceert Steve Madden plots de slippers van Lizzie McGuire als de nieuwste trend. Gaan wij er binnenkort terug zo kleurrijk bij lopen als Hilary Duff in die tijd?

Hier zie je de slippers van Steve Madden:

steve madden

De reboot van Lizzie Mcguire:

Lizzie Mcguire blijft een belangrijk onderdeel tijdens het opgroeien van vele millennials. Nu kan je je tienerjaren herbeleven dankzij deze oranje Steve Madden platformsandalen die heel hard lijken op de slippers van Lizzie. De reboot staat nog in kinderschoenen, maar de terugkeer van Lizzie, Miranda en Gordon komt er zeker, dat bevestigde Duff aan Fox News. “Lizzie McGuire was belangrijk voor zoveel mensen, ook voor mij. Als ze in deze fase van haar leven weer belangrijk kan zijn voor veel meisjes, denk ik dat dat geweldig zou zijn”, zei ze aan Fox News.

De Naughty Aughties

De stijl van de jaren 2000 is al een tijdje terug, met fluwelen jurkjes, wijde pijpen, kleine zonnebrillen en crop tops. Maar tijdens Fashion Week van 2019 zagen we dat de trend nog iets verder ging. Binnenkort kleden we ons helemaal terug naar de periode van 2000 tot en met 2019, wat de Naughty Aughties wordt genoemd. Eckhaus Latta deed dit door in zijn collectie tie-dye een rol te laten spelen, Micheal Kors stuurde zijn modellen met bandana de catwalk op en Steve Madden maakte voor winkelketen Urban Outfitters een iconisch paar platformsandalen. Dus haal die tie-dye t-shirts, felkleurige haarspeldjes en heupbroeken maar terug boven want je loopt weer helemaal in de mode.

Hier nog een throwback naar de film:

De Naughty Aughties

De stijl van de jaren 2000 is al een tijdje terug, met fluwelen jurkjes, wijde pijpen, kleine zonnebrillen en crop tops. Maar tijdens Fashion Week van 2019 zagen we dat de trend nog iets verder ging. Binnenkort kleden we ons helemaal terug naar de periode van 2000 tot en met 2019 wat de Naughty Auties wordt genoemd. Eckhaus Latta deed dit door in zijn collectie tie dye een rol te laten spelen, Micheal Kors stuurde zijn modellen met bandana de catwalk op en Steve Madden maakte voor winkelketen Urban Outfitters een iconisch paar platformsandalen. Dus haal die tie-die t-shirts, felkleurige haarspeldjes en heupbroeken maar terug boven want je loopt weer helemaal in de mode.

Hier nog een trowback naar de film:

Gesponsorde artikelen