Deze twee meisjes willen de Nederlanders uit K3 Zoekt K3 stemmen (en er zit een verrassing tussen)

Deze twee meisjes willen de Nederlanders uit K3 Zoekt K3 stemmen (en er zit een verrassing tussen)

Net voor het begin van de finaleweek moeten nog twee meisjes K3 Zoekt K3 verlaten. Iedereen heeft nu al een mening over hoe de nieuwe K3 er zou moeten uitzien. In Nederland deed De Telegraaf een rondvraag naar de populairste en de minst populaire meisjes bij onze noorderburen. En er zitten toch een paar verrassingen tussen.

De jury stuurt straks twee meisjes naar huis, en dat zou wel eens fataal kunnen worden voor onze Nora. De enige moslima in de finale werd vorige week door Gert Verhulst nog nipt in de show gehouden, maar nu moet ze al zeker één klepper verslaan. Bovendien is het publiek ook geen fan van Nora. In Nederland wil 43 procent haar zien vertrekken. Op de stem van onze noorderburen zal ze dus niet hoeven te rekenen.

Verrassend is dat Jindra het op één na minst populaire meisje in Nederland is. Heel wat kijkers plaatsen haar juist in hun nieuwe K3, en ze kon ook al een paar keer rekenen op de stem van de kijker. Maar toch wil één Nederlander op vier haar uit de wedstrijd zien verdwijnen.

Vlaams meisje favoriet

De favoriet van het Nederlandse publiek komt overigens ook uit Vlaanderen. En het is niet Hanne, die hier bij ons vermoedelijk de meeste fans achter zich weet te scharen. Marthe is het populairst, want slechts 2 procent wil haar morgenavond zien verliezen. Op basis hiervan beginnen we er dus steeds meer in te geloven dat ook de nieuwe K3 uit twee Belgische meisjes zal bestaan: Hanne, Marthe, … en dan lijken Klaasje en toch Jindra veel kans te maken. Maar ook Lauren heeft veel aanhangers en zou voor een verrassing kunnen zorgen. Afhankelijk van onze stem na de groepsopdracht kan het er morgen al helemaal anders uitzien.

Gesponsorde artikelen