Deze twee ‘Temptation Island’-verleiders zouden een relatie hebben

Deze twee ‘Temptation Island’-verleiders zouden een relatie hebben

‘Temptation Island’, da’s normaal de plaats waar relaties stuklopen. Maar je kan er ook de liefde vinden. Zo leerden Lize en Ken elkaar kennen op ‘Temptation Island’ en kunnen we Pommeline en Fabrizio ook zien als een koppel dat gevormd werd door de ultieme relatietest. Nu kunnen we mogelijk nog een koppeltje toevoegen aan die lijst. Want twee verleiders van het nieuwe seizoen kunnen het wel heel goed met elkaar vinden.

De laatste jaren lijken de verleiders op Temptation Island niet meer alleen gericht op het stukmaken van relaties, maar zijn ze ook zelf op zoek naar de liefde. Voor sommige verleiders liep dat al goed af, voor anderen iets minder. Maar ook dit jaar zou er een nieuw Temptation Island-koppeltje ontstaan zijn.

Lizzy en Gaetan

Gaetan omschreef zichzelf in de vorige aflevering van Temptation Island als de knappere versie van Roger en dat zou ook Lizzy niet ontgaan zijn. De roodharige verleidster was al vanaf de eerste seconde de ‘Temptation‘ van Roger, maar zou nu dan toch gevallen zijn voor de “knappere versie”, Gaetan.

De twee worden geregeld gespot op elkaars Instagram Story en lijken het nieuws, dat eerder verscheen op Beautify en Cosmopolitan, niet te ontkennen. Integendeel, ze deelden het allebei ook alweer op diezelfde Instagram Story en Gaetan deelde zelfs een foto van hen samen met de boodschap: “When she’s copying your style“. Klinkt toch wel als iets dat een pril koppeltje zou doen, niet waar?

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Word dan lid van onze Facebookgroep: Temptation Island 2019 memes en gifs.

Instagram likile.g/lyziga

Gesponsorde artikelen