Deze vakantieverblijven voor de allerrijksten doen je watertanden

Deze vakantieverblijven voor de allerrijksten doen je watertanden

De reisgewoonten van de rijksten onder ons veranderen continu. Ze geven nu de voorkeur aan luxueuze privévilla’s in plaats van hotels.

Nota Bene Global zoekt naar luxe vakantiebestemmingen voor rijke mensen. Anthony Lassman, mede-oprichter van het bedrijf, is getuige van de veranderingen in de reisgewoonten van de rijkste mensen. Airbnb speelt daarbij een belangrijke rol en heeft de markt revolutionair veranderd.

Sinds de komst van dat platform zijn de luxueuze hotels vervangen door privévilla’s. Lassman vertelt aan Business Insider dat rijke mensen niet zomaar bereid zijn om voor alles te betalen: “Ze betalen als ze denken dat iets echt heel buitengewoon is.” En exclusieve verblijven zijn nu vooral op Airbnb te vinden. Deze villa’s zijn niet goedkoop. Om je een idee te geven: de bedragen voor een verblijf in Griekenland of Italië liggen tussen 87.155 en 174.349 dollar per week (of tussen 70.889 en 141.822 euro).

Dat is onbetaalbaar voor de gewone mens! Maar we wilden je toch enkele foto’s tonen van de top drie meest luxueuze verblijven. Laat je fantasie maar even de vrije loop gaan!

3. Deze villa in Toscane wordt verhuurd voor 71.000 euro

Een klein Italiaans paradijs

2. Deze villa in de buurt van de Italiaanse meren kost ongeveer 86.150 euro per week

Het ligt in Tremezzo aan het Comomeer

Mooi, of niet?

1. De villa op het Griekse eiland Mykonos kost ongeveer 142.000 euro

Het verblijf is gewoon ongelooflijk

Zin gekregen om op vakantie te gaan?

Gesponsorde artikelen