Deze video’s tonen fenomenale show van Kendrick Lamar in Amsterdam, krijgen we hetzelfde in het Sportpaleis?

Deze video’s tonen fenomenale show van Kendrick Lamar in Amsterdam, krijgen we hetzelfde in het Sportpaleis?

Kendrick Lamar is volgens velen de beste rapper van het moment en heeft bovendien een uitstekende livereputatie. Dat bewees hij gisteren nogmaals in de Amsterdamse Ziggo Dome, zoals deze indrukwekkende video bewijst. Hopelijk krijgen we dinsdag in het Sportpaleis dezelfde sfeer.

De 17.000 aanwezige fans in de Amsterdamse Ziggo Dome zullen het optreden van Kendrick Lamar nog lang onthouden. Ook alle recensies waren unaniem lovend over de indrukwekkende show.

“Kendrick Lamar tilde zonder ook maar een enkel hiphop-cliché het genre eigenhandig naar een hoger plan”, schrijft de Volkskrant zelf. “Dit is meesterschap, machtsvertoon en echte liefde ineen”, voegt 3voor12 daar aan toe.

You’re a record breaking crowd

Het hoogtepunt van het optreden kwam er tijdens zijn wereldhit HUMBLE.. Kendrick Lamar liet het publiek na het eerste vers a capella overnemen en dat deed het massaal en dus besloot de rapper om het nummer gewoon nog eens opnieuw te beginnen.

In totaal deed werd HUMBLE. maar liefst zes keer opnieuw begonnen en telkens bleef het publiek even enthousiast. Nooit deed Kendrick Lamar dit trucje meer dan in Amsterdam. “You’re a record breaking crowd“, riep hij dan ook.

Check de indrukwekkende beelden …

… of bekijk meer hoogtepunten van de show!

Bouwt Kendrick Lamar komende dinsdag in het Sportpaleis voor een nog groter feest?