Deze vrijgezel uit nieuwe ‘Temptation Island’ zal Pommeline doen vergeten/verbleken

Deze vrijgezel uit nieuwe ‘Temptation Island’ zal Pommeline doen vergeten/verbleken

De eerste verleidster voor het nieuwe seizoen van de VIJF-hit ‘Temptation Island’ is bekend geraakt. “Ze is blond, heeft tattoos en een grote boezem”, stelt een ‘welingelichte bron’ aan TV Familie. Die beschrijving doet ons uiteraard meteen denken aan een verleidster van vorig seizoen: Pommeline! Zal de nieuwe verleidster evenveel stof doen opwaaien?

236 mannen en 209 vrouwen schreven zich in om de nieuwe verleiders te worden in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Daaruit koos VIJF tien mannen en tien vrouwen. En hoewel die twintig gelukkigen nog niet officieel voorgesteld zijn, meent TV Familie toch al een naam te weten: Yana Daems.

“Blond, tattoos en een grote boezem”

Een ‘welingelichte bron’ zei aan het weekblad dat “Yana één van de verleidsters is”. Als je haar foto’s op sociale media bekijkt, dan zie je meteen dat ze het bij VIJF niet ver gezocht hebben. Want Yana lijkt wel erg op een verleidster uit het vorige seizoen van Temptation Island.

“Ze is blond, heeft tattoos en een grote boezem”, stelt de bron. “Ze doet denken aan Pommeline.” Pommeline was in het vorige seizoen van Temptation Island een verleidster. Ze slaagde er zelfs in Merijn, die het programma was ingestapt met zijn vriendin Lisa, los te weken. De twee zijn nog steeds een koppel. Yana heeft ook nog een andere link met het programma, want ze wordt op Instagram gevolgd door Herbert, nog een voormalige Temptation Island-deelnemer.

Thailand

Op haar Instagram– en Facebookaccount steekt ze niet weg dat ze een tijdje in Thailand heeft vertoeft. Dat is ook niet toevallig de locatie waar het komende seizoen van Temptation Island is opgenomen. Wanneer TV Familie haar vraagt of ze daar was voor de opnames van het nieuwe VIJF-programma reageerde ze met een paar smileys. “Logisch, iedereen die aan dat programma meedoet, heeft zwijgplicht”, duidt de nieuwe verleidster.

En zeg nu zelf, ze zou zeker niet misstaan in ‘Temptation Island’:

Gesponsorde artikelen