Deze website maakt ‘Game of Thrones’-theorieën terwijl je erop staat te kijken en ze zijn verrassend

Deze website maakt ‘Game of Thrones’-theorieën terwijl je erop staat te kijken en ze zijn verrassend

Als je niet kan wachten op het zevende seizoen van ‘Game of Thrones’ om te beginnen én je bent niet goed in het verzinnen van fantheorieën, dan is er nu een oplossing. Er bestaat nu een website die het allemaal voor je doet.

Winter is coming, of in dit geval: theories are coming. Die website laat je toe om een personage te kiezen en een gebeurtenis. Op basis van die twee uitgangspunten maakt de website een theorie. Laten we het testen.

Stel dat: Tyrion achter de Red Wedding zat?

Samengevat komt het erop neer dat het voor Tyrion eigenlijk niet moeilijk geweest zou zijn. Hij is loyaal, en op dat moment Hand van de Koning. Hij wilde niet zien dat Rob Stark aan de poorten van Kings Landing kwam te staan. Tywin heeft de moord wel opgeëist. Dat klinkt allemaal wel heel logisch, niet? De volgende theorie die we gaan testen is minder voor de hand liggend. Laten we eens naar de loyaliteit van Jon Snow kijken.

Screenshot/Yannick Ravoux

Maar wat als Jon Snow de opdracht gaf om Ned Stark te doden?

Ned wist dat Jon de rechtmatige erfgenaam is op de Iron Throne, toch liet hij Jon naar de Wall gaan. Jon ontdekte dit in Castle Black en toen hij hoorde dat Ned Stark opgepakt was door Joffrey, was het niet moeilijk om een raaf uit te sturen met een opdracht. En op die manier zou Jon Snow helemaal niet geliefd meer zijn door zijn fans.

Nog eentje om het af te leren:

Screenshot/Yannick Ravoux

Stel je voor dat Daenerys de White Walkers controleert

De meesten in de Seven Kingdoms zien haar als een buitenlander. En hoe gaat ze het respect van de mensen van Westeros krijgen? Als ze de White Walkers kan verslaan natuurlijk. Ze controleert hen en ze gaat hen ook doden met haar draken. Op die manier wint ze de liefde van de gewone man.

Screenshot/Yannick Ravoux

Wil je zelf een theorie testen? Laat je dan vooral gaan op theories are coming.

Gesponsorde artikelen