Deze week nieuw op Netflix: ‘The Innocents’, de Indiase horror van ‘GHOUL’ en – echt waar – Wiz Khalifa in een film

Deze week nieuw op Netflix: ‘The Innocents’, de Indiase horror van ‘GHOUL’ en – echt waar – Wiz Khalifa in een film

Het is een vrij rustige week, maar met ‘The Innocents’ is er wel een reeks toegevoegd waar veel mensen al lang naar uitkeken. Een hype die door Netflix zelf gevoed is door het te hebben over “één van de meest spannende en meest unieke reeksen die we in jaren gezien hebben.” Verder serveren we ook nog Indiase horror en een film met – echt waar – Wiz Khalifa.

Series

Deze week is de meest opvallende nieuwkomer op Netflix ‘The Innocents’. Tenminste als we Netflix zelf mogen geloven.Netflix kondigt ‘The Innocents’ aan als een soort van ‘Twilight’ met een snuifje ‘13 Reasons Why’ en daarbij ook nog wat ‘Bonnie and Clyde’. De reeks gaat over twee tieners die weglopen van huis om samen te kunnen zijn, maar één van hen blijkt over wel heel bijzondere gaven te beschikken waar ze zichzelf niet bewust van is.

Simon Duric en Hania Elkington zijn de bedenkers van de reeks en voor beide is het hun eerste productie als bedenker, schrijver of regisseur. Netflix zelf spreekt van “één van de spannendste en meest unieke reeksen die we in jaren gezien hebben.” Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

Voor wie het allemaal wat exotischer en spannender mag zijn is er deze week ook ‘GHOUL’, een Indiase horrorreeks, een reeks van de producenten van ‘Get Out’, ‘Paranormal Activity’ en ‘Insidious’ die dus flink wat huiveren belooft.

De reeks draait rond geheim agente Nida (Radhika Apte) die wordt ingeschakeld om een gevaarlijke terrorist te verhoren. Deze booswicht is echter gevaarlijker dan gedacht! Hij kent ieders diepste en meest beschamende geheimen en speelt vuile spelletjes met zijn ondervragers. En dan ontsnapt de terrorist in kwestie (Mahesh Balraj) waarna hij zich van zijn meest monsterachtige kant laat zien.

En tot slot zijn er ook deze week weer de wekelijkse nieuwe afleveringen van ‘Better Call Saul’ (S4E03) en ‘Shooter’ (S3E10)

Films

Wie op zoek is naar domme komedies om te ontspannen na een drukke werkweek kan zijn gading wel vinden. De toevoeging aan dit genre deze week heet ‘The After Party’, een film waarin onder andere ook de populaire rappers Wiz Khalifa en French Montana te zien zijn. De film gaat over een opkomende rapper en zijn beste vriend die één nacht de tijd hebben om van hem een beroemde hiphopartiest te maken waar te maken. Niets verwachten is het beste advies dat we kunnen geven.

En Johnny Depp, die is tegenwoordig nog het best als hij helemaal uit beeld blijft zoals hij in ‘Rango’ (2011), een best te pruimen animatiefilm geregisseerd door Gore Verbinski die ook drie van de ‘Pirates’-films voor zijn rekening nam. In februari 2012 mocht deze film over een opschepperige kameleon die per ongeluk in de woestijn terecht komt waar hij prompt tot sheriff benoemd wordt ook de Oscar voor Beste Animatiefilm mee huiswaarts nemen.

Geen zin in domme films met rappers, ‘The Innocents’ al uitgekeken en te vroeg voor horror? Kijk dan hier eens tussen de 50 beste reeksen die op Netflix te vinden zijn!

Gesponsorde artikelen