Dichter bij een sprookjeshuwelijk kan je niet komen: binnenkort kan je trouwen in Disneyland Parijs!

Dichter bij een sprookjeshuwelijk kan je niet komen: binnenkort kan je trouwen in Disneyland Parijs!

Dames, op valentijn kan je jongens alles laten doen voor je. Vandaag willen ze al hun foutjes goedmaken. Je moet ze dan ook nu, tijdens dat romantisch dinertje, strikken voor dingen waar ze anders nooit ‘ja’ op zeggen. Een huwelijk in Disneyland Parijs bijvoorbeeld, want ja, dat kan nu ook echt!

Ze willen het goedmaken dat ze vorige week op cafĂ© zijn gegaan in plaats van gezellig bij jou in de zetel te zitten. Ze willen weer aan je goede kant staan na die hapering toen je vroeg “zie ik er dik uit in deze broek?” Ze willen je wat paaien na te lang naar de serveuse te hebben gekeken. Jongens willen vandaag alles voor je doen. Misschien zelfs een trouw in Disneyland Parijs?!

Het was al langer mogelijk in andere Disneyparken, maar vanaf het voorjaar dus ook in Parijs. En jongens, begin maar al te sparen, want goedkoop is het niet. Een ‘standaard’ (hoe standaard is een trouwfeest in Disneyland?) trouwfeest zou tussen de 32.000 en 55.000 euro kosten, en dan heb je nog geen extraatjes die je vriendin er sowieso nog zal bij willen. Maar boys, om bet toch goed te maken, je mag ook een Disneyfiguur kiezen om je naar het altaar te begeleiden om het nog onvergetelijker te maken! “Kom Goofy, pak m’n arm!”

Minpuntje: je moet minstens 40 dagen officieel staatsburger zijn van Frankrijk. Even snel de Franse nationaliteit aanvragen dus.

Zie je jezelf zo al naar het altaar lopen?

Disneyland Parijs

Geef toe jongens, dit ziet er echt leuk uit!

Gesponsorde artikelen