Die 5-2 van de Rode Duivels in #BELTUN gaat Plopsaland veel geld kosten

Die 5-2 van de Rode Duivels in #BELTUN gaat Plopsaland veel geld kosten

Hadden jullie gegokt dat de Rode Duivels maar liefst vijf keer zouden scoren? De pronostiek van Plopsaland was waarschijnlijk minder optimistisch en dat gaat hun nu flink wat geld kosten. Er werd namelijk een fikse korting per doelpunt uitgedeeld en de Belgen waren er als de kippen bij. 

Zomervakantie met kleine kinderen, dat betekent twee dingen: ten eerste het WK volgen terwijl je hoopt dat de Rode Duivels lang genoeg meegaan (intussen denkt iedereen dat we de halve finale spelen.) Ten tweede ben je gedoemd om je pagadders richting één of ander pretpark te sturen in de hoop dat de inhoud van je portefeuille niet als sneeuw voor de zon verdwijnt. Bij Plopsaland wilden ze de pil vergulden: per doelpunt van onze Rode Duivels gaat er tien procent korting van je eindafrekening.

Vijf keer tien procent korting

Fijn, zo’n twintig procent korting voor een ticketje Plopsaland, mooie geste van Gert Verhulst, dacht iedereen. Maar da’s dus buiten Hazard (twee keer) en Lukaku (ook twee keer) gerekend. Tegen de tijd dat Batshuayi de 5-1 binnenmepte, zat de boekhouder van Plopsaland mogelijk met de handen in het haar, want da’s dus wel degelijk vijftig procent korting op een ticketsje.

Goed, van één keer Plopsaland aan halve prijs openstellen, gaat Studio 100 vast niet failliet, maar de Belgen zijn er als de kippen bij als het om korting gaat en dus kregen we al snel een soort Tomorrowland-probleem: de wachtrij voor tickets liep op tot zeshonderd man, zelfs vandaag nog. En dat allemaal voor een ticketje richting Maya.

Andere acties

Bij Studio 100 zijn ze trouwens niet de enige die inzetten op goede matchen voor de Rode Duivels. Ook bij Krefel, de elektrogigant, kan je een koopje doen. Als de Rode Duivels zestien goals scoren, krijg je daar je tv gratis. Je moest wel op de actie intekenen voor de zeventiende juni, maar wie het gedaan heeft, weet: de helft is al weg.

Ook bij bol.com loopt er een actie, weliswaar alleen voor een truitje van de Rode Duivels. Daar kreeg je vijf procent korting op, bij een gewonnen match. Geen kleerscheuren daar, dus.

Gesponsorde artikelen