Diede uit ‘K2 zoekt K3’ lost eerste solosingle

Dat een deelname aan K2 zoekt K3 een ideale springplank is, is al een aantal keer bewezen. Een aantal ex-deelnemers besloten namelijk om na het tv-avontuur verder te gaan in de muziek. Ook Diede van den Heuvel (21), die vierde eindigde, deed dat. Zij bracht eerst samen met Remi De Smet (20) de single Nog Even uit. Maar nu probeert ze het ook op haar eentje met de single Het Gaat Zoals Het Gaat.

Vorige week vrijdag, op 20 mei 2022, bracht Diede van den Heuvel haar eerste solosingle uit. Diede is vooral bekend door haar deelname aan K2 zoekt K3 eind vorig jaar. Daar eindigde ze vierde, maar toch besloot ze verder te gaan in de muziek. Een aantal maanden geleden bracht ze haar eerste single uit met een andere ex-kandidaat Remi De Smet (20), maar nu probeert ze het alleen met Het Gaat Zoals Het Gaat.

Diede

Eind 2020 gingen Hanne en Marthe van K3 op zoek naar een derde lid voor de groep. In de finale ging het tussen Diede, Celester, Amy en Julia. Uiteindelijk won Julia, waarna ze meteen werd gebombardeerd tot “de nieuwe van K3”. Maar ook de andere drie finalisten maakten van de populariteit gebruik om hun eigen carrière te starten. Zo bracht Celester een single uit met Ziggy, die ook deelnam aan het programma, vervoegde Amy de band De Bende en bracht Diede een single uit met Remi, ook een ex-kandidaat.

Maar nu probeert de 21-jarige Diede van den Heuvel het dus ook alleen. Vorige week vrijdag, op dezelfde dag als K3, dropte ze haar eerste solosingle Het Gaat Zoals Het Gaat. Daarin zingt ze over hoe je nooit echt weet hoe een dag er zal uitzien en dat alles zomaar kan veranderen. Het lied heeft een catchy popvibe en de muziek doet zelfs een beetje denken aan Dua Lipa. Hoe dan ook: de song blijft sowieso minstens een dag in je hoofd rondhangen.

Beluister Diedes nieuwe single hier:

Meer
Lees meer...