Dikke vette pech als je geen ticket hebt: Tomorrowland is nu echt helemaal uitverkocht

Dikke vette pech als je geen ticket hebt: Tomorrowland is nu echt helemaal uitverkocht

Een dik uur heeft het geduurd, de wereldwijde ticketverkoop van het populaire dancefestival Tomorrowland. De ticketverkoop startte om 17 uur vanmiddag en is ondertussen uitverkocht. Hoewel enkel mensen die zich op voorhand hadden geregistreerd tickets konden kopen, blijven nog heel wat mensen ticketloos achter. 

Zo’n 180.000 tickets waren beschikbaar voor het dancefestival Tomorrowland. De helft daarvan werd voorzien voor Belgen en de andere helft voor wereldwijde verkoop. De Belgische verkoop vond vorige week al plaats en was op een mum van tijd uitverkocht.

De wereldwijde verkoop vond daarnet, vanaf 17 uur plaats, en een uur en een kwartier later liet de organisatie weten dat ook die tickets uitverkocht zijn.

Het festival, dat plaatsvindt tussen 22 en 24 juli in Boom, is immens populair en de tickets zijn dan ook fel begeerd. Op sociale media deelden heel wat mensen hun frustraties omdat ze ongelooflijk lang moesten wachten voor ze ‘binnen geraakten’ en nu … is de teleurstelling dan ook enorm bij diegenen die na al die moeite nog geen ticket hebben kunnen bemachtigen. Volgend jaar beter?

Gesponsorde artikelen