Dimitri Vegas & Like Mike tonen hun mooiste kant en schenken véél geld aan slachtoffers van aardbeving in Mexico …

Dimitri Vegas & Like Mike tonen hun mooiste kant en schenken véél geld aan slachtoffers van aardbeving in Mexico …

Dimitri Vegas & Like Mike zouden eigenlijk aan het touren moeten zijn in Mexico, maar de zware aardbeving van enkele weken geleden gooide roet in het eten. Maar nu hebben de Belgische broers hun goed hart laten zien, want ze hebben een enorm bedrag geschonken aan de reddingwerkers.

De tour die het Belgische dj-duo door Mexico gepland had, werd voor veiligheidsredenen uitgesteld. Mexico werd in september namelijk geteisterd door een aantal aardbevingen en naschokken. Dimitri en Michael Thivaios, de echte namen van Dimitri Vegas & Like Mike, waren aangedaan door de situatie en wilden helpen. Ze schonken zo 10.000 euro aan Mexican Earthquake Efforts, een organisatie van reddingswerkers, dat meldt Gazet van Antwerpen.

Het dj-duo zal voor het eerst weer optreden op 21 oktober in Amsterdam op het Amsterdam Music Festival. Wie ze in eigen land aan het werk wil zien, zal nog wat langer moeten wachten. Vrijdag 15 en zaterdag 16 december en vrijdag 22 en zaterdag 23 december zullen ze nog eens voor eigen publiek spelen in het Sportpaleis.

Gesponsorde artikelen