Disney deelt eerste foto van live-action remake ‘Mulan’ en ze ziet er perfect uit

Disney deelt eerste foto van live-action remake ‘Mulan’ en ze ziet er perfect uit

Disney brengt in 2020 de live-action verfilming van Mulan uit. De opnames voor deze film zijn vandaag begonnen en om dat te vieren deelde Disney vandaag een eerste blik op Mulan. En die ziet er volgens ons helemaal perfect uit. 

Na Beauty and the Beast, The Jungle Book, Aladdin en The Lion King, zal ook de Disney-klassieker Mulan een live-action remake krijgen. En als we ons mogen baseren op de eerste foto wordt die indrukwekkend.

Mulan

Mulan is oorspronkelijk een animatiefilm uit 1998, waarin de Chinese Mulan om haar vader te beschermen, zijn plaats inneemt om te gaan strijden tegen de Hunnen. Het is een atypisch Disneyverhaal omdat we geen prinses te zien krijgen, maar een dappere, strijdvaardige jongedame.

Naar aanleiding van de start van de productie van de film, deelde Disney vandaag op Twitter de eerste foto van actrice Liu Yifei als Mulan. En het moet gezegd worden, ze ziet er strijdvaardig en stoer uit, precies zoals haar getekende evenbeeld.

Geen Li Shang

Er is nog niet heel veel geweten over de live-action remake van Mulan. Maar er is alvast één verhaallijn uit de originele film, die we niet te zien zullen krijgen in de live-action versie.

Er werd bij de casting namelijk niet gezocht naar een acteur voor de rol van Li Shang, de kapitein van de legertroep van Mulan. De love-story tussen Mulan en kapitein Li Shang zal zo dus geen deel uitmaken van de nieuwe film.

De live-action remake van Mulan komt op 27 maart 2020 in de zalen, maar in tussentijd kan je natuurlijk nog een keertje kijken naar het origineel.

Gesponsorde artikelen