Disney+-docureeks over BTS verschijnt in december

Er is eindelijk meer informatie bekend over BTS Monuments: Beyond the Star, de docureeks van BTS voor Disney+. In de docureeks zullen we de zeven leden van de groep volgen tijdens hun carrière die ondertussen al meer dan tien jaar duurt. Daarbij zal er ook ingezoomd worden op het solowerk van de leden.

Vorig jaar kondigde Disney+ aan dat het een deal had gesloten met HYBE, het agentschap van BTS. Daarbij zou het gaan om minstens vijf series en films die over de komende jaren zouden verschijnen. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Ook verschenen er al twee documentaires, j-hope IN THE BOX en SUGA: Road to D-DAY. Deze documentaires volgden respectievelijk j-hope en SUGA tijdens de voorbereidingen op hun soloalbum. De volgende documentaire van BTS wordt er eentje van de hele groep.

BTS Monuments: Beyond the Star

In het verleden verschenen er al drie docufilms van BTS: Burn the Stage: The Movie (2018), Bring the Soul: The Movie (2019) en Break the Silence: The Movie (2020). Voor de docureeks verzon BTS nog een andere titel met de letters BTS: BTS Monuments: Beyond the Star.

De reeks zal dieper ingaan op de volledige carrière van BTS, van hun debuut in 2013, tot hun soloprojecten waaraan ze nu werken. Met behulp van nieuwe interviews zullen RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V en Jung Kook een meer persoonlijke kant van zichzelf laten zien. Daarbij zullen we ook nooit eerder getoonde beelden te zien krijgen.

December

Tot op heden was het nog niet duidelijk wanneer de docureeks zou verschijnen, maar nu heeft Disney+ een richtdatum gegeven. In een nieuwe update over de docureeks komen we te weten dat BTS Monuments: Beyond the Star nog dit jaar zal verschijnen. Al zullen we wel nog even geduld moeten hebben. De release staat namelijk gepland voor december.

Bekijk hier nog eens de aankondiging van BTS Monuments: Beyond the Star:

Meer
Lees meer...