Disney-fans opgelet: Asos lanceert spotgoedkope Minnie Mouse gezichtsmaskers en wij zijn instant verkocht!

Disney-fans opgelet: Asos lanceert spotgoedkope Minnie Mouse gezichtsmaskers en wij zijn instant verkocht!

Heb jij je altijd al eens Minnie Mouse willen voelen? Dat kan nu. En om het nog beter te maken, doet het ook ineens wonderen voor je huid. Want Asos verkoopt een superschattig gezichtsmasker van Minnie Mouse. Tijd voor een girls night? Wij denken van wel!

Na de schattige Disney-kerstballen van Primark, lanceert ook de online winkel Asos een geweldig Disney-item: een Minnie Mouse sheet mask. Een gezichtsmasker in de vorm van Minnie Mouse, zodat je je huid kan verwennen en tegelijkertijd je Disney-dromen kan vervullen.

Het masker is natuurlijk niet alleen superleuk om naar te kijken, maar het doet ook wonderen voor je huid. Het gezichtsmasker is verrijkt met rozenwater, wat een kalmerend en hydraterend effect heeft op de huid. Je brengt het aan op je gereinigde gezicht en laat het vervolgens 10 tot 12 minuten inwerken. Tijd die je natuurlijk kan gebruiken om leuke selfies te maken.

Prijskaartje

Het Minnie Mouse masker kost 4,73 euro en kan je, zoals alles op Asos, laten leveren bij je thuis. Als je meer dan 25 euro uitgeeft op de site (of gewoon ineens zes maskers bestelt) is de levering zelfs volledig gratis.

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar onze volgende girls night zal in Disney-thema zijn, met deze maskers als hoogtepunt.

Gesponsorde artikelen