Disney lanceert officiële trailer van ‘The Lion King’ 

Disney lanceert officiële trailer van ‘The Lion King’ 

‘The Lion King’ komt deze zomer terug. Deze keer zullen we Simba en zijn vrienden zien in een live-action versie en met de stemmen van onder andere Donald Glover en Beyoncé. Disney lanceerde nu ook de officiële trailer en die geeft ons vooral een geweldige portie nostalgie.

Deze zomer kunnen we met z’n allen naar de cinema om opnieuw te genieten van één van de beste Disneyfilms aller tijden. De live-actionversie van The Lion King komt uit over precies 100 dagen en dat vierde Disney met een gloednieuwe trailer, waarin we heel wat personages voor de eerste keer te zien krijgen.

The Lion King

We hadden natuurlijk de eerste teaser trailer al gezien van The Lion King. Daarin kregen we, op de tonen van The Circle of Life al een eerste blik op de kleine Simba en Rafiki. Maar in de officiële trailer die Disney nu lanceerde, krijgen we voor het eerst heel wat andere dieren te zien en die zien er allemaal geweldig uit!

De officiële trailer begint met Scar die Simba van enkele ‘levenslessen’ voorziet. Gelukkig neemt Mufasa het al snel van hem over. We krijgen ook al enkele fragmenten ze zien van wat waarschijnlijk de meest hartverscheurende scène uit de cinema aller tijden is. “Loop weg, Simba. En kom nooit terug.” Maar het is niet allemaal kommer en kwel, want in de nieuwe trailer duiken ook voor het eerst onze favoriete sidekicks, Timon en Pumbaa op, net als Nala, die in de live-actionversie de stem van Beyoncé zal hebben. De trailer besluit met de woorden van Mufasa: “Je moet je plaats nemen in de circle of life“. En helemaal op het einde worden we getrakteerd op een heerlijk fragment van Timon en Pumbaa. Kan het al 19 juli zijn?

Bekijk hier de officiële trailer voor The Lion King:

Gesponsorde artikelen