Disney lost eerste teaser voor ‘Frozen 2’

Disney lost eerste teaser voor ‘Frozen 2’

‘Frozen’-fans opgelet! Disney heeft zojuist de eerste teaser gelost voor ‘Frozen 2’. Het vervolg op ‘Frozen’ komt in november van dit jaar in de zalen. Dan zullen we eindelijk kunnen zien hoe het verder gaat met Elsa, Anna, Kristoff, Sven en Olaf. 

Frozen 2 komt eraan. In november kunnen we opnieuw genieten van onze favoriete ijskoningin en haar gezelschap. Hoewel we dus nog zo’n acht maanden moeten wachten tot de film in de zalen komt, loste Disney vandaag al de eerste teaser voor die film en die belooft alvast een spannend vervolg.

Frozen

Er zijn weinig Disneyfilms die de laatste jaren zo’n hype teweegbrachten als Frozen. De film over de misbegrepen ijskoningin Elsa en haar zusje Anna ontroerden jong en oud en de nummers werden op slag onsterfelijk. Want geef maar toe, ook jij hebt de longen uit je lijf geschreeuwd tijdens het refrein van Let It Go.

De eerste Frozen-film kwam uit in 2013 – ja, da’s echt al zes jaar geleden – en later dit jaar krijgen we eindelijk een vervolg. De tweede film heeft dezelfde stemmencast en werd ook door hetzelfde team gemaakt. Dus, hoewel Disney vaak de bal misslaat met vervolgfilms (Pocahontas 2, we kijken naar jou), hebben wij toch een goed gevoel over Frozen 2.

Frozen 2

Het vervolg op Frozen werd ondertussen al bijna twee jaar geleden aangekondigd. In april 2017 liet Disney weten dat de tweede Frozen-film er zou komen, maar dat we daarvoor wel geduld moesten hebben tot november 2019. Flash forward naar vandaag: het is 2019 en de film komt dus later dit jaar uit. Eerder lekte er al een foto waarin we Elsa en Anna zagen in een volwassenere versie en nu krijgen we de eerste teaser voor Frozen 2 te zien en die is alvast veelbelovend.

We zien Elsa een poging ondernemen om over ruw water te lopen. Daarvoor kan ze nog steeds dienst doen op haar krachten om water rechtstreeks in ijs te veranderen. Maar met golven blijkt dat toch moeilijker dan verwacht. Verder in de teaser zien we ook Kristoff die met een heel leger aan rendieren en ook Anna die haar vechtskills moet bovenhalen. Er staat het vijftal – ja, wij rekenen Sven en Olaf ook bij het team – dus heel wat te wachten in de tweede film. Maar misschien wel het beste van heel de teaser is de muziek, die is nog steeds even betoverend als in de eerste film. Kan het al november zijn?

Bekijk hier de teaser voor Frozen 2:

Gesponsorde artikelen